Διαφήμιση
Τετάρτη, 28 Μάιος 2008 12:23

H Emtec στην Orbicom

H Orbicom μας ενημέρωσε για την αποκλειστική αντιπροσώπευση στη χώρα μας, των προϊόντων της εταιρίας EMTEC, αποστέλλοντάς μας το ακόλουθο δελτίο τύπου.

Δελτίο Τύπου
Ακόμα μία μεγάλη και φημισμένη εταιρεία, η EMTEC, επέλεξε την ORBICOM ως συνεργάτη και αποκλειστικό αντιπρόσωπο των προϊόντων της στην Ελλάδα.
Η EMTEC ιδρύθηκε πριν από 70 χρόνια και σήμερα συγκαταλέγεται παγκοσμίως ανάμεσα στις κορυφαίες εταιρείες του χώρου της. Από τότε μέχρι σήμερα, παρουσιάζει διαρκώς πρωτοποριακά προϊόντα υψηλής ποιότητας, τα οποία καλύπτουν κατά τον καλύτερο και οικονομικότερο τρόπο τις ανάγκες των καταναλωτών. Εκτός από τη μεγάλη ποικιλία των “παραδοσιακών” οπτικών και μη μέσων αποθήκευσης ψηφιακών δεδομένων (δίσκοι CD, DVD, δισκέτες floppy, βιντεοκασσέτες και κασσέτες βιντεοκαμερών), η Εταιρεία διαθέτει δίσκους Blu-ray, φορητές μνήμες USB, σκληρούς δίσκους, card readers, webcams, DVB-T dongles, φορητές τηλεοράσεις DVB-T, Bluetooth & WiFi dongles, Media backup, ακουστικά voip, τηλεκοντρόλ γενικής χρήσης, αναπαραγωγείς MP3/MP4, σκληρούς δίσκους αναπαραγωγής πολυμέσων (Multimedia HDD), καθαριστικά οπτικών μέσων, καλώδια διαφόρων χρήσεων (USB, Network, Interconnect, Audio/Video κτλ), αναλώσιμα εκτυπωτών, καθώς και διάφορα άλλα είδη γραφείου.
Η ORBICOM θα προσφέρει τα προϊόντα της EMTEC σε άκρως ανταγωνιστικές τιμές, καθιστώντας τα έτσι απολύτως δελεαστικά για το ευρύ καταναλωτικό κοινό. Τα προϊόντα της EMTEC πωλούνται από τα μεγαλύτερα καταστήματα / αλυσίδες καταστημάτων της χώρα μας, καθώς και από εξειδικευμένα, μικρότερα καταστήματα.
Η ORBICOM αντιπροσωπεύει επίσης με επιτυχία τις εταιρείες POLAROID, BRONDI (τηλεπικοινωνιακά προϊόντα - πολυμέσα), GEMINI, CORTEX, iKEY και CITRONIC group (επαγγελματικός ήχος). Η εταιρεία εδρεύει στο Καπανδρίτι Αττικής, ιδρύθηκε και διοικείται από στελέχη με πολυετή εμπειρία στο χώρο.
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την Orbicom

Επαφή
Orbicom, τηλ. 22950 - 23304, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. , www.orbicom.gr

Rate this item
(0 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση