Διαφήμιση
Τετάρτη, 21 Νοέμβριος 2007 19:27

H PSL "ζωντανεύει" τους Led Zeppelin στο Λονδίνο

Η εταιρία PSL που ειδικεύεται στα προβολικά συστήματα εξέπληξε πρόσφατα τους Λονδρέζους, παρουσιάζοντας ή μάλλον προβάλλοντας εικόνες μιας από τις εμβληματικότερες μπάντες της ροκ, τους Led Zeppelin, σε φημισμένα κτίρια του Λονδίνου. Συγκεκριμένα, η εικόνα του Robert Plant και video από Live των Led Zeppelin προβλήθηκαν σε εξωτερικές επιφάνειες χαρακτηριστικών Λονδρέζικων κτιρίων όπως το Science Museum και η Νational Gallery. Ολες αυτές οι εκδηλώσεις έλαβαν χώρα ως προωθητικές ενέργειες για την κυκλοφορία του νέου DVD του συγκροτήματος με τίτλο «Mothership».
O Pod Bluman της PSL και η ομάδα του ‘έτρεξαν’ μια πενθήμερη καμπάνια όπου κάθε βράδυ πρόβαλαν σε 7 διαφορετικές τοποθεσίες του Λονδίνου (Trafalgar Square, the Haymarket, Chinatown, Covent Garden, Brick Lane και Science Museum) ένα μόνο τραγούδι από το νέο DVD του συγκροτήματος. Το concept των παραγωγών της συγκεκριμένης προωθητικής εκστρατείας ήταν ιδιαίτερα επίπονο και δύσκολο για τους ανθρώπους της PSL, αφού σε κάθε τοποθεσία και κτίριο πρόβαλαν μόνο ένα τραγούδι από το νέο DVD και στη συνέχεια μάζευαν και πακετάριζαν τον εξοπλισμό τους, προκειμένου να πάνε στην επόμενη τοποθεσία και στο αντίστοιχο κτίριο για να προβάλουν πάλι ένα και μόνο τραγούδι και ούτω καθ’ εξής. Οπως είπαμε αυτή η διαδικασία επαναλήφθηκε κάθε βράδυ για 5 συνεχόμενες ημέρες σε 7 διαφορετικά κτίρια σε διαφορετικές τοποθεσίες του Λονδίνου. Μάλιστα της προβολής κάθε video προηγείτο μια αντίστροφη μέτρηση 5 λεπτών, αρκετή για να μαζέψει εκατοντάδες αλλά και χιλιάδες περαστικών στα κεντρικά αυτά σημεία.
Το συγκεκριμένο event απέσπασε πολύ κολακευτικά σχόλια τόσο από τους Λονδρέζους όσο και από τον ευρύτερο τύπο (όχι μόνο τον ειδικό), καθώς αυτή την περίοδο οι Led Zeppelin έχουν γίνει τόσο δημοφιλής ξανά στην Αγγλία όσο τις ημέρες των 70’s που κυριαρχούσαν στο παγκόσμιο μουσικό στερέωμα...
Μην ξεχνάτε ότι σε λίγες ημέρες η μπάντα με την αρχική της σύνθεση (τη θέση του εκλιπόντος ντράμερ John Bonham θα πάρει ο γιος του, επίσης ντράμερ) θα δώσει μια και μοναδική sold out συναυλία στην O2 Αrena του Λονδίνου, ως φόρο τιμής στον προσφάτως εκλιπόντα πρόεδρο της Atlantic records, τον άνθρωπο που ουσιαστικά τους ανακάλυψε και τους προώθησε, υπογράφοντάς τους το πρώτο τους συμβόλαιο στην δισκογραφική Atlantic τη δεκαετία του 60.

Επαφή
Led Zeppelin, www.led-zeppelin.com

Rate this item
(0 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση