Διαφήμιση
Παρασκευή, 05 Οκτώβριος 2007 17:13

Δεύτερο μπουκέτο για την ΕΡΤ ψηφιακή

Ανάμεσα σε άλλα έχουμε τα εξής: Θέμα 3-4 μηνών η έναρξη της εκπομπής του 2ου μπουκέτου επίγειας ψηφιακής της ΕΡΤ. Η ανακοίνωση έγινε από τον Μιχάλη Πορτοκάλη, γενικό διευθυντή τεχνικών υπηρεσιών της ΕΡΤ στα πλαίσια του συνεδρίου Infocom όπου εκτός από το περιοδικό AVPro συμμετείχε και το aLive.
Στο δεύτερο μπουκέτο της ΕΡΤ θα περιλαμβάνονται τα σημερινά αναλογικά κανάλια της εταιρίας (ΝΕΤ, ΕΤ1 και ΕΤ3) ενώ θα φιλοξενείται και το κανάλι της Βουλής. Σε ότι αφορά την Αττική η εκπομπή θα γίνει πάλι σε σύστημα SFN (Single Frequency Network) το πιθανότερο μέσα από το κανάλι 52. Στη Θεσσαλονίκη η εκπομπή θα γίνει μέσα από το κανάλι 26.
Στα άμεσα σχέδια της εταιρίας είναι και η κάλυψη ακόμα μεγαλύτερου ποσοστού της επικράτειας της Ελλάδας σε ότι αφορά το πρώτο μπουκέτο, μέσα από την αγορά 78 νέων πομπών διαφόρων ισχύων.
Ο κύριος Πορτοκάλης επανέλαβε και την προσθήκη ενός ακόμα καναλιού στο αρχικό μπουκέτο επίγειας ψηφιακής της ΕΡΤ. Πρόκειται για το ενημερωτικό κανάλι που θα παρέχει ενημέρωση και λοιπές πληροφορίες στους πολίτες καθ όλη τη διάρκεια του 24ωρου. Το κανάλι αυτό θα προστεθεί στο εν λόγω μπουκέτο μέσα στο επόμενο τετράμηνο.

Επαφή
ERT, www.ertdigital.gr

Rate this item
(0 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση