Διαφήμιση
Δευτέρα, 25 Ιούνιος 2007 16:22

Τα led της Arch στην Kariotis Audio & Lights

Μια πρώτη γεύση από τα προϊόντα της Βελγικής εταιρίας θα μπορούν να πάρουν οι ενδιαφερόμενοι αύριο Τρίτη 26 Ιουνίου στο ανοικτό στάδιο Ελευσίνας, όπου η εταιρεία Kariotis Audio & Lights θα πραγματοποιήσει την 3η συνάντηση συνεργατών της και θα παρουσιάσει όλα τα νέα προϊόντα των οίκων που αντιπροσωπεύει.
H Arch δραστηριοποιείται στην υλοποίηση creative LED screens και LED για αρχιτεκτονικές εφαρμογές, οπότε έχει μια πραγματικά διευρυμένη γκάμα προϊόντων. Η φιλοσοφία της βασίζεται κυρίως στις plug n play εφαρμογές, ενώ είναι πλήρως συμβατά ως πρός το software και το χειρισμό τους με media server και όλες τις πηγές εικόνες (από live κάμερα σε πραγματικό χρόνο, έως κάθε πηγή video), ενώ διαθέτουν και θύρα σύνδεσης με το διαδίκτυο. Φυσικά υποστηρίζουν πολλές λειτουργίες ρύθμισης για την απολαβή της καλύτερης δυνατής κινούμενης ή ακίνητης εικόνας ανάλογα με την εκάστοτε εφαρμογή.
Είναι χαρακτηριστικό άλλωστε, ότι η γκάμα της εταιρείας περιλαμβάνει προϊόντα για 5 διαφορετικές κατηγορίες, καθώς η Arch έχει εξειδικευμένα προϊόντα που μπορούν να βρούν εφαρμογές σε Διαφήμιση, σε Σπορ, σε touring εφαρμογές, σε διάφορες καλλιτεχνικές δημιουργικές εφαρμογές, ενώ φυσικά υπάρχει και η κατηγορία των συστημάτων Arch Led που προορίζονται για αρχιτεκτονικές εφαρμογές.
Περισσότερα για τα προϊόντα της Arch αύριο, όταν τα δούμε από κοντά ‘ζωντανά’ στην εκδήλωση της Kariotis Audio & Lights.

Επαφή
Kariotis Audio & Lights, www.kariotis.gr, www.arch.eu

Rate this item
(0 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση