Διαφήμιση
Δευτέρα, 12 Φεβρουάριος 2007 12:46

Το βραβείο TPi στην XL Video

Να επισημάνουμε καταρχάς ότι τα TPi Awards αποτελούν τα πλέον έγκριτα και έγκυρα βραβεία, με τα οποία επιβραβεύονται οι καινοτόμες και δημιουργικές προσπάθειες που λαμβάνουν χώρα κάθε χρονιά σε επίπεδο σχεδιασμού και εκτέλεσης παραγωγών όσον αφορά κυρίως τον video – οπτικό σχεδιασμό τους.
Ομολογουμένως την προηγούμενη χρονιά, οι συνεργασίες της XL Video, ήταν πράγματι ξεχωριστές και κινήθηκαν σε υψηλά επίπεδα αισθητικής. Να υπενθυμίσουμε ότι η εταιρία προσφέρει εξειδικευμένες λύσεις που αφορούν τον τομέα του video σε απαιτητικές παραγωγές, υλοποιώντας state-of-the-art video displays.
Ανάμεσα λοιπόν στις περυσινές συνεργασίες της εταιρείας περιλαμβάνονται οι περιοδείες του Robbie Williams’ “Close Encounters”, των Depeche Mode’s “Touring The Angel”, του George Michael’s “Live 25” και της Kylie “Showgirl Homecoming”.
Παράδειγμα προς μίμηση, τουλάχιστον μήπως κλέψουμε καμιά ιδέα από τους συναδέλφους, διότι στον εν λόγω τομέα του video show και των live προβολών στην Ελλάδα είμαστε ακόμα αρκετά πίσω.

Επαφή
www.xlvideo.com

Rate this item
(0 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση