Διαφήμιση
Πέμπτη, 25 Ιανουάριος 2007 12:28

Το πρώτο Dual-format HD Disc Player είναι εδώ από την LG

Ενώνοντας τις τελευταίες τεχνολογίες και προσφέροντας αξεπέραστη ευελιξία στους καταναλωτές που αποζητούν την επιλογή και την άνεση να χρησιμοποιούν Blu-ray Discs και HD DVD high-definition, η LG Electronics παρουσίασε στην International CES 2007 το πρωτοποριακό “Super Multi Blue” Player, ΒΗ100.
Το εν λόγω player που αναμένεται στις ΗΠΑ το πρώτο τρίμηνο του 2007, είναι το πρώτο στην αγορά με δυνατότητα αναπαραγωγής και των δυο disc formats επόμενης γενιάς, δίνοντας έτσι την απάντηση στην πρόκληση του ‘πολέμου των format’.
Το Super Multi Blue 50GB drive είναι συμβατό με Blu-ray Disc, DVD, CD read/write και HD-DVD-ROM (read), αποτελώντας έτσι την πιο ολοκληρωμένη μονάδα στην αγορά.
“Γνωρίζουμε ότι οι πελάτες μας για να μπορούν να εξασφαλίσουν την υψηλή ευκρίνεια από τις HD τηλεοράσεις τους, χρειάζονται και το ανάλογο player. Γνωρίζουμε επίσης ότι ο πόλεμος των format αναγκάζει τους χρήστες να επιλέξουν στρατόπεδο,” δήλωσε ο Mike Vitelli, Senior Vice President of merchandising στο Best Buy και συνέχισε. “Με το νέο αυτό dual-format player, η LG προσφέρει μια εφαρμόσιμη λύση σε αυτή τη διαμάχη. Και αυτή είναι η προσέγγιση που θέλουμε να φέρουμε στους καταναλωτές μας.”
Ο Πρόεδρος της Warner Home Video Ron Sanders πρόσθεσε, “Υποδεχόμαστε με ενθουσιασμό το νέο Super Multi Blue high-definition disc player της LG. Πρόκειται για ένα μεγάλο βήμα προς την επίλυση της σύγχυσης και της αβεβαιότητας που έχει δημιουργηθεί στους καταναλωτές εξαιτίας των δύο high-definition formats. Το Super Multi Blue Player θα επιτρέψει στα κινηματογραφικά studios να ικανοποιήσουν την αυξανόμενη ανάγκη των χρηστών για υψηλής ευκρίνειας περιεχόμενο και στα Blu-ray Discs και στα HD DVD formats.”
“Προσφέροντας ένα high-definition player που υποστηρίζει και Blu-ray και HD DVD discs, η LG παρουσιάζει ένα προϊόν που έμφαση στις ανάγκες του πελάτη” δήλωσε ο Randy Wick, Senior Vice President & General Merchandise Manager των Consumer Electronics στα Circuit City Stores, Inc. “Επιδοκιμάζουμε την φιλική προς το χρήστη προσέγγιση της LG, καθώς θα βοηθήσει στην ανακούφιση της σύγχυσης για τα δύο formats.”
Ο Michael Ahn, Πρόεδρος και CEO της LG Electronics North American Headquarters, σχολιάζοντας τις δηλώσεις από το Hollywood και τις μεγάλες αλυσίδες πωλήσεων για το dual-format player της LG δήλωσε. “Η σχέση των Αμερικανών καταναλωτών με τις τηλεοράσεις HD γίνεται τώρα ακόμη πιο δυνατή χάρη στο πάντρεμα του Blu-ray Disc και του HD DVD από την LG. Και επιπλέον, το Super Multi μετατρέπει τα κοινά DVDs σε ανάλυση 1080i, παρέχοντας συμβατότητα με τις υπάρχουσες βιβλιοθήκες ταινιών βελτιώνοντας παράλληλα και την ποιότητα εικόνας τους.”
Εκτός από το ότι το ΒΗ100 προσφέρει ποιότητα εικόνας Full HD 1080p, διαθέτει επίσης και διαδραστικές λειτουργίες βασισμένες σε BD-Java, επιτρέποντας έτσι την προβολή των προηγμένων μενού και λειτουργιών επάνω στο video των Blu-ray discs. Και ενώ η ίδια διαδραστικότητα των προηγμένων μενού δεν είναι διαθέσιμη στα HD DVD discs, ο δυναμικός σχεδιασμός του Blu-ray Disc και των τεχνολογιών HD DVD audio-video playback ξεπερνάει κάθε προηγούμενο στην αγορά.
Η μονάδα υποστηρίζει διάφορα A/V formats, συμπεριλαμβανομένων των MPEG-2, VC-1, H.264 video, MPEG1/2 audio, Dolby Digital, Dolby Digital+, DTS and DTS-HD audio, ενώ περιλαμβάνει και πολλαπλά inputs/outputs όπως μεταξύ άλλων HDMI out, component/composite video outputs και optical/coaxial/discrete 5.1 channel audio outputs. Τέλος το εντυπωσιακό player διαθέτει κομψά και εύχρηστα backlit πλήκτρα - αισθητήρες μαζί με ένα εργονομικό remote control για εύκολες εντολές.
Το Super Multi Blue Player (BH100) της LG, θα είναι διαθέσιμο στις ΗΠΑ το πρώτο τρίμηνο του 2007.

Rate this item
(0 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση