Διαφήμιση
Σάββατο, 03 Ιούνιος 2006 14:31

Η Sony λανσάρει το νέο Entry Level επαγγελματικό βιντεοπροβολέα VPL-EX3

Ο VPL-EX3 διαθέτει το ίδιο πλαίσιο με τον VPL-ES3 SVGA, ο οποίος είχε λανσαριστεί τον προηγούμενο Φεβρουάριο. Το συμπαγές μέγεθος και η εύκολη λειτουργία του, τον καθιστούν ιδανικό για χρήστες που μετακινούνται συχνά, ωστόσο μπορεί να τοποθετηθεί και στην οροφή σε μόνιμες εγκαταστάσεις. Με μέγιστη φωτεινότητα 2000 ANSI lumens, ο VPL-EX3 μπορεί να προβάλλει ακόμα και σε περιβάλλον με υψηλό φωτισμό, οπότε δεν χρειάζεται να κατεβάσετε τις γρίλιες ή να τραβήξετε τις κουρτίνες για να ξεκινήσετε την προβολή. Ο VPL-EX3 διαθέτει επιλογή eco mode με την φωτεινή πηγή να αποδίδει 1500 ANSI lumens σ’ αυτή την περίπτωση, ώστε ο προβολέας να είναι ευέλικτος και σε χώρους με χαμηλότερο φωτισμό, ενώ έτσι αποφεύγονται και ανεπιθύμητες ανακλάσεις (όπως συμβαίνει συχνά με την ύπαρξη κάποια whiteboards)
Ο VPL-EX3 υποστηρίζει μια ευρεία γκάμα πηγών εισερχόμενου σήματος, από σήμα υπολογιστή μέχρι σήματα SXGA+ (1400 x 1050 pixels) και βίντεο high definition. Διαθέτει δυο υποδοχές 15-pin D-sub, εισόδους component, video και S-video, RS-232C, καθώς και εξόδους ήχου, ενώ μπορεί να παρέχει και την απαιτούμενη τάση για τον έλεγχο ηλεκτρικά ανακλινόμενης οθόνης. Στα χαρακτηριστικά του, ο ‘ήσυχος’ ανεμιστήρας του και ο short throw φακός του, που επιτρέπει την τοποθέτηση του προβολέα πολύ κοντά στην οθόνη, καθιστώντας τον ιδανική λύση για πολύ μικρούς χώρους. Η μέγιστη διαγώνιος εικόνας που μπορεί να ‘στήσει’ ο VPL-EX3 ανέρχεται στις 300 ίντσες (760 εκατοστά), ενώ υποστηρίζει εικόνα με λόγο πλευρών 4:3 για προβολή δεδομένων και 16:9 για προβολή ταινιών.
Ο VPL-EX3 διαθέτει έλεγχο λειτουργίας με χρήση κωδικού και κλείδωμα του τηλεχειριστηρίου, αποτρέποντας οποιαδήποτε μη-εξουσιοδοτημένη πρόσβαση, ενώ η κλειδαριά Kensington αποτρέπει οποιαδήποτε φυσική μετακίνησή του από το γραφείο ή άλλη επιφάνεια εργασίας. Αν θέλετε ακόμη περισσότερη ασφάλεια, διατίθεται από τη Sony και ειδικός βραχίονας κατά της κλοπής.
Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε δυο λόγια για τη νέα υπηρεσία υποστήριξης ‘με παράδοση την επόμενη ημέρα’ που λανσάρει η Sony.
Εκτός λοιπόν από τα προσφερόμενα 3 έτη εγγύηση με επιπλέον υπηρεσίες Prime Support, ένα νέο πακέτο υποστήριξης λανσαρίστηκε με τον VPL-ES3 και πλέον διατίθεται με όλα τα νέα μοντέλα των επαγγελματικών βιντεοπροβολέων της Sony. Σε περίπτωση σφάλματος, η Sony θα προσφέρει στους πελάτες χωρίς καμία χρέωση έναν άλλο μεταχειρισμένο βιντεοπροβολέα των ίδιων προδιαγραφών με παράδοση επόμενης ημέρας (next day delivery) ή τη δυνατότητα επισκευής. Ένα τηλεφωνικό κέντρο εξυπηρέτησης (χωρίς χρέωση για τις περισσότερες Ευρωπαϊκές χώρες) παρέχει τεχνική υποστήριξη καθώς και υπηρεσίες συλλογής και παράδοσης των προϊόντων οπουδήποτε στην Ευρωπαϊκή Ένωση, τη Νορβηγία ή την Ελβετία.
Ο VPL-EX3 είναι ήδη διαθέσιμος στη χώρα μας και μάλιστα σε ιδιαίτερα προσιτή τιμή. Περισσότερες πληροφορίες για τον VPL-EX3 αναζητήστε στη Sony Hellas. 

Επαφή
Sony Hellas, τηλ.: 801 11 92000, www.sonybiz.net

Rate this item
(0 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση