Διαφήμιση
Τρίτη, 14 Νοέμβριος 2017 16:50

Νέο e-shop από την Tony’s Keyboards

Από την Tony’s Keyboards λάβαμε την ακόλουθη ενημέρωση για το νέο της «ηλεκτρονικό της κατάστημα»…

Δελτίο Τύπου - Tonys Keyboards
"Από το Σεπτέμβριο του 2017 η εταιρεία μας ανανεώνει εξ ολοκλήρου το ολοκαίνουργιο «ηλεκτρονικό της κατάστημα» αλλά όχι με την κλασσική έννοια
«add to cart». Επάνω σε μία νέα πλατφόρμα, με διαχείριση εξολοκλήρου από εμάς, το νέο μας site είναι απλό, εύχρηστο, με αμεσότητα στην πληροφόρηση! 

Τα δεδομένα καθώς και οι τάσεις του παγκόσμιου εμπορίου, αλλά και της ευρύτερης Μουσικής βιομηχανίας, αλλάζουν.
Η Ελληνική «επιχειρηματικότητα» του κλάδου μας, αδυνατεί να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα, παραμένοντας προσκολλημένη σε «αναχρονιστικές τακτικές» και τρόπους «εμπορικών συναλλαγών».
Ταυτόχρονα, η πεφυσιωμένη στάση τόσο των Εισαγωγέων-αντιπροσώπων, όσο και ο κλασαυχενισμός του δικτύου Μεταπωλητών (καταστήματα-dealers), οδηγούν μαθηματικά και μακροπρόθεσμα τον «κλάδο μας», σε αχαρτογράφητα νερά…
Για αυτό λοιπόν…αλλάζουμε τον «τρόπο πώλησης και διάθεσης» των προιόντων μας, καθώς και την προιοντική μας γκάμα.
Παραμένουμε πιστοί στην αρχική ιδέα και concept που δημιουργήσαμε το 2004. Εξειδίκευση και διάθεση πλήκτρων και αξεσουάρ.

Ελάχιστα ακόμη επιλεγμένα προιόντα όπως κάρτες ήχου, studio monitors και περιφερειακά για Hard Disk Recording. Αυτό είναι το Tony’s Keyboards. Οπως ακριβώς ξεκίνησε το 2004 και παραμένει μέχρι και σήμερα, το μοναδικό εξειδικευμένο κατάστημα πλήκτρων στην Ελλάδα.
Τέλος…. μην ψάξετε να μας βρείτε στις Μηχανές Αναζήτησης χαμηλότερης τιμής. Δεν θα μας βρείτε! Στείλτε μας ένα απλό μήνυμα στο Messenger και αμέσως θα πάρετε την καλύτερη τιμή…….. ίσως και Πανευρωπαικά!Πως……? Just one click on….. www.tonyskeyboards.gr"

Επαφή
Tony’s Keyboards

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση