Διαφήμιση
Παρασκευή, 05 Απρίλιος 2024 11:10

Η Compulite ανοίγει τα φτερά της

Σημαντικές οι παρουσίες στο περίπτερο της Compulite στην Prolight+sound 2024, καθώς η εταιρία παρουσίασε δυο compact και προσιτές λύσεις που διευρύνουν ακόμα περισσότερο την ευελιξία και τη χρηστικότητα των προϊόντων της.
Είδαμε λοιπόν σε περίοπτη θέση το Vibe PC και το PC Wing με τα motorized faders.
Το Vibe PC software αποτελεί ένα standalone workstation που απευθύνεται σε πληθώρα εφαρμογών προσφέροντας λύσεις όσον αφορά το training και το Offline editing, ενώ φυσικά μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως αυτόνομος σταθμός εργασίας. Με την προσθήκη χρηστικών αξεσουάρ όπως τα Wings και ePorts το Vibe PC μετατρέπεται σε μια κανονική κονσόλα φωτισμού.

Το PC Wing προορίζεται για συνοδός του Vibe PC καθώς αναγνωρίζει αυτόματα το λογισμικό του και συνδέεται μαζί του, αλλά και οποιασδήποτε άλλης κονσόλας της εταιρίας σε περίπτωση που ο χρήστης έχει ανάγκη από την επέκταση ενός Wing. Το πάνελ του είναι σχεδιαστικά (και σε φυσικές διαστάσεις) αλλά και εργονομικά σχεδόν απολύτως πανομοιότυπο με αυτό της εξίσου νέας (έκανε πέρυσι το ντεμπούτο της εδώ στη Φρανκφούρτη) και λιλιπούτειας Vibey, με τη διαφορά ότι στο δεξί τμήμα τα grand masters και page button έχουν αντικαταστήσει το trackball.

Περισσότερες πληροφορίες για όλα τα νέα προϊόντα της Compulite στα μέρη μας θα σας δώσουν στην εταιρία Kariotis Audio & Lighting…

Επαφή
Kariotis Audio & Lighting

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση