Διαφήμιση
Τετάρτη, 03 Απρίλιος 2024 19:03

Με τη λάμψη του νέου MAC Viper XIP

Στο booth της Martin Professional το απόλυτο highlight ήταν το ολοκαίνουργιο MAC Viper XIP νέας γενιάς, που συνδυάζει την κλάση των Viper κεφαλών με την έξυπνη και αποτελεσματική τεχνολογία πλήρους αδιαβροχοποίησης Martin XIP, δηλώνοντας ότι ήρθε για να κυριαρχήσει στην κατηγορία του. Η νέα κεφαλή ενσωματώνει μια κυριαρχήσει στην κατηγορία του. Η νέα κεφαλή ενσωματώνει μια 760 W proprietary LED 760 W μαζί με 55 x 20 W white LED’s με ελάχιστη διάρκεια ζωής τις 50.000 ώρες.
Το Light Engine Luminous Output του νέου MAC Viper XIP ανέρχεται στα 56.000 lumens…

Οσον αφορά τη σχεδιάση του ανοικτού περιπτέρου της Martin, στο κέντρο αυτού κυριαρχούσε ένας πολυέλαιος από MAC One που έριχναν το φως τους στο MAC Viper XIP, δημιουργώντας ένα ενδιαφέρον όσο και διαφορετικό οπτικό θέαμα. Στα ατού του και η δυνατότητα ελέγχου του μέσω smartphone με τη χρήση της επερχόμενης Martin app, ενώ φυσικά είναι δυνατός ο έλεγχος της κεφαλής μέσω πρωτοκόλλων DMX-512 in/out, Ethercon in/out for P3, Art-Net και sACN, ενώ ενσωματώνει Ethernet switch με λειτουργία fail-safe bypass.

Περισσότερες πληροφορίες για το ολοκαίνουργιο MAC Viper XIP θα σας δώσουν στο τμήμα επαγγελματικού φωτισμού της εταιρίας Bon Studio, που ως γνωστόν από τις αρχές της χρονιάς αποτελεί το νέο αντιπρόσωπο της Martin Professional στη χώρα μας…

Επαφή
Bon Studio

Rate this item
(0 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση