Διαφήμιση
Τετάρτη, 03 Απρίλιος 2024 17:47

30 χρόνια Highlite με... πληθώρα highlights

Στο επιβλητικό της booth στη φετινή Prolight + Sound 2024 η Highlite γιόρτασε τα 30 χρόνια της ως κατασκευαστής, με σημαντικά νέα προϊόντα απ’ όλα τα brands της και με ένα πολύ ενδιαφέρον show σε δυο εκδόσεις (εμείς παρακολουθήσαμε την ‘ροκ’ εκδοχή).
Στο booth της εταιρίας είδαμε τα ολοκαίνουργια Infinity Raccoon σε τρείς εκδόσεις Pars (P7/7, Junior P4/7 και Junior P7/4), καθώς και το S420/4 που αποτελεί έναν strobe/wash συνδυασμό με 420 RGBW LEDs για wash effects και φωτεινότητα που φτάνει τα 30.400 lumens.

Οσον αφορά τη Showtec παρουσιάστηκε το νέο IP65-rated Titan Strobe FLEX FX με τα 8 high-power LED strobes, με κάθε ένα εξ’ αυτών να αποτελείται από ένα 100-watt CW COB LED περιστοιχισμένο από 12 αυτόνομα ελεγχόμενα 2-watt RGBW LEDs.
Είδαμε επίσης τη νέα προσθήκη στη σειρά ACT series με το Flood 200 RGBAL που είναι ειδικά σχεδιασμένο για θεατρικές εφαρμογές, το Par 200 W RGBAL και το Par 200 W CW/WW που αμφότερα αποτελούν indoor spotlights. Επίσης, παρουσιάστηκε το Par 200 W UV και το ολοκαίνουργιο Octostrip FLEX Set.

Σημαντικά ήταν και τα νέα από τον τομέα του audio καθώς είχαμε το ντεμπούτο του DAP Frigga ενός active column PA systm, των ενεργών και παθητικών PA συστημάτων της σειράς NRG series και τους νέους ψηφιακούς ενισχυτές TA.  To Frigga αποτελεί ένα κομψό ενεργό column speaker σύστημα με subwoofer που διατίθεται σε λευκό και μαύρο χρώμα και απευθύνεται σε πληθώρα εφαρμογών, όπως εταιρικές παρουσιάσεις, event, mobile DJs, μικρά venues και μπάντες κλπ.
Τα αποθέματα ισχύος του ενσωματωμένου 3κάναλου ενισχυτή (Class D /Class H) που φιλοξενείται στο sub, ανέρχονται στα 1000 W RMS (2000 W peak), και το μέγιστο SPL του δορυφόρου στα 134 dB, ενώ η απόκριση συχνότητας εκτείνεται μεταξύ 40 Hz  – 20 kHz. O 2δρομος δορυφόρος του υποστηρίζει αρχή λειτουργίας bass reflex ως προς τη φόρτιση του χαμηλού, με το σετ να φιλοξενεί έξι 4ιντσα mid γούφερ και ένα HF Compression Driver 1, 5 ίντσας με μαγνητικό σύστημα νεοδυμίου, ενώ το sub περιλαμβάνει δυο 12ιντσα γούφερ. 

Από την DMT είδαμε τη νέα σειρά Alpha με τα A2.6i και τα A1.9i HD LED screens με pixel pitches 2.6 mm και 1.9 mm αντίστοιχα, ενώ αμφότερα προορίζονται για indoor χρήση.
Είδαμε επίσης και πλήθος εξαρτημάτων και αξεσουάρ της Showgear (όπως Levelling Clamp, Heavy Duty Tent Clamp Tree & Pole Mounting Bracket κλπ).

Ξεχωριστή ήταν και η παρουσία των υφασμάτων της Wentex που προσφέρει δημιουργικές textile λύσεις μέσα από πληθώρα προϊόντων. Ως γνωστόν η Wentex  αποκτήθηκε πρόσφατα από την Highlite. Σημειωτέον ότι όλο το booth της Highlite κατασκευάστηκε με τη χρήση Wentex SET Frames.

Φυσικά παντού βρίσκονταν lighting controllers της LAMPY που αποτελούν τις entry level προτάσεις lighting controllers της Showtec και όπως ενημερωθήκαμε, κερδίζουν διαρκώς μερίδιο στην κατηγορία τους και γίνονται συνεχώς όλο και πιο δημοφιλής χάρη στις δυνατότητες, την ευκολία χρήσης και προγραμματισμού που υποστηρίζουν, την αξιοπιστία τους και τον υψηλό λόγο τιμής προς απόδοση που επιτυγχάνουν.

Υ.Γ. Περισσότερες πληροφορίες για όλα τα προϊόντα απ’ όλα τα brands της Highlite θα σας δώσουν στην Ελληνική αντιπροσωπεία της Sivko Electronics…

Επαφή
SivkoElectronics

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση