Διαφήμιση
Τετάρτη, 07 Ιούνιος 2023 09:34

Οι πρώτες X5 «μπάρες» της GLP στην TINA…

Η πιο πρόσφατη παραγωγή της TINA, το The Tina Turner Musical στην Αυστραλία είναι η πρώτη παραγωγή παγκοσμίως που περιλαμβάνει τις ολοκαίνουργιες μπάρες IP X5 της GLP.

Η νέα X5 ενσωματώνει 18 ισχυρές λυχνίες LED RGBL 40 W, με μεγάλο εύρος ζουμ και αλγόριθμο βαθμονόμησης χρωμάτων iQ.Gamut επόμενης γενιάς που σύμφωνα με τον κατασκευαστή εγγυάται ανώτερη απόδοση χρωμάτων.

Σχεδιασμένο από τον Bruno Poet από την αρχική παραγωγή το 2018, η παράσταση παίζεται σε πολλές πόλεις σε όλο τον κόσμο, αλλά μόνο στο Σίδνεϊ έχει αντικατασταθεί η βασική μπάρα X4 της GLP από τη νέα μπάρα IP Impression X5.

Η Neg Earth παρείχε τα πρώτα 24 από αυτά καθώς ο υπεύθυνος της εταιρείας ενοικίασης, Lindsey Markham, τα είχε προτείνει στον Poet και στον διεθνή συνεργάτη LD (και συνεργάτη) της σειράς, Max Narula. Η παραγωγή στο Sydney's Theatre Royal είναι η ένατη εκδοχή της παράστασης, η οποία προβάλλεται επίσης στο Λονδίνο, τη Στουτγάρδη και σε περιοδεία στις ΗΠΑ, και τώρα λειτουργεί ως φόρος τιμής στη βασίλισσα του Rock'n'Roll μετά τον θλιβερό θάνατό της.

Περισσότερες πληροφορίες για τις νέες μπάρες της GLP καθώς και δηλώσεις των ανθρώπων της παραγωγής θα βρείτε εδώ.

Ωστόσο στα μέρη μας, περισσότερες πληροφορίες γι αυτές, αλλά και για όλα τα προϊόντα της GLP θα σας δώσουν στην εταρία Kariotis Audio & Lighting…

Επαφή
Kariotis Audio & Lighting

Rate this item
(0 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση