Διαφήμιση
Τρίτη, 09 Μάιος 2023 14:42

Το νέο Cluster S2 της ROXX

Το S2 είναι ένα προηγμένο pixel mappable strobe και washlight που συνδυάζει δύο συμπληρωματικά εφέ σε μία μονάδα, ενώ είναι σχεδιασμένο για εξαιρετικά ευέλικτες εφαρμογές. Χάρη στον προηγμένο tool free μηχανισμό του, το ROXX S2 μπορεί να συνδυαστεί με όλα τα προϊόντα της σειράς CLUSTER για να προσφέρει στους σχεδιαστές φωτισμού νέες δημιουργικές δυνατότητες σε οριζόντιες και κάθετες διαμορφώσεις, ενώ ταυτόχρονα είναι κατάλληλο τόσο για μικρούς και μεγάλους χώρους, όσο και για μεγαλύτερα venues και γήπεδα.

Οπως μας εξήγησαν στη Roxx, το CLUSTER S2 διαθέτει μεγάλο αριθμό ενσωματωμένων patterns και παρέχει στους χρήστες έναν γρήγορο και απλό τρόπο δημιουργίας εντυπωσιακών εφέ σε περίπτωση που δεν υπάρχει διαθέσιμος media server ή η εγκατάσταση απαιτεί μια γρήγορη και αποτελεσματική λύση.

Το ROXX προσφέρει επίσης μια μεγάλη γκάμα μαγνητικών φίλτρων και εύχρηστων αξεσουάρ.
Το φίλτρο Blackface είναι ιδιαίτερα χρήσιμο σε τηλεοπτικές εφαρμογές, καθώς επιτρέπει στις συσκευές να εξαφανίζονται οπτικά όταν είναι απενεργοποιημένες. Τα δύο ελλειπτικά φίλτρα διαμορφώνουν τη δέσμη φωτός είτε κάθετη είτε οριζόντια με frost εφέ, δίνοντας στον χρήστη ακόμα περισσότερες δυνατότητες εφέ. Το ROXX CLUSTER S2 υποστηρίζει προδιαγραφές IP65, γεγονός που εξασφαλίζει την απρόσκοπτη χρήση του σε εφαρμογές εξωτερικού χώρου.

Στα ατού του κεντρικό strobe που παραπέμπει στο παραδοσιακό look μιας Xenon-bulb Strobe,  η πλήρης μίξη χρωμάτων και το ρυθμιζόμενο λευκό με υψηλό CRI και οι τέσσερις επιπλέον απλές γραμμές Strobe που δημιουργούν μοναδικά εφέ και προσφέρουν επιπλέον ενίσχυση σε εφαρμογές High-Power Strobe.
Στο booth της Roxx εδώ στη Φρανκφούρτη είδαμε και άλλα προϊόντα της οικογένειας CLUSTER, όπως τα B4W, B4FC, καθώς και τα B2W και B2FC, καθώς και τα προϊόντα της σειράς FLEX μεταξύ άλλων.

Περισσότερες πληροφορίες για το νέο ROXX CLUSTER S2 θα σας δώσουν στην εταιρία Audio & Vision που αντιπροσωπεύει την Roxx στη χώρα μας...

Επαφή
Audio & Vision

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση