Διαφήμιση
Δευτέρα, 08 Μάιος 2023 00:11

Ayrton με full IP 65 στόλο στη Φρανκφούρτη

Η Ayrton, η οποία βρίσκεται ίσως στο καλύτερο mode της ως κατασκευαστής, έκανε και φέτος αισθητή την παρουσία της στην έκθεση Prolight+Sound 2023 εδώ στη Φρανκφούρτη, όπου παρουσίασε τη νέα της σειρά IP65 κεφαλών με τις Rivale Profile, Argo 6, Argo 6 Wash και Argo 6 FX να κρατούν τη μπαγκέτα.

Η Rivale Profile είναι μια ελαφριά κεφαλή μόλις 28,5κιλών, που εφοδιάζεται με 160mm frontal lens και μια LED φωτεινή πηγή ισχύος 450W (calibrated στα 6500k με φωτεινότητα 27.000 lumens). Υποστηρίζει beam δέσμη 4 μοιρών με αναλογία zoom 13:1 και zoom range από 4 έως 52 μοίρες.
Διαθέτει επίσης progressive CTO και χρωματικό τροχό επτά θέσεων, καθώς και gobo wheel 8 θέσεων.

The Argo 6 είναι μια απόλυτα θωρακισμένη κεφαλή όσον αφορά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες, καθώς κατασκευάζεται από διάφανο πολυανθρακικό υλικό με V-0 δείκτη προστασίας. Η κεφαλή ενσωματώνει 19 LEDs των 40W έκαστο, με RGB+W και υποστηρίζει light output 13.000 lumens. Υποστηρίζει zoom ratio 14:1 με αντίστοιχο zoom range από 4 έως 56 μοίρες. Διαθέτει επίσης μια βιβλιοθήκη προγραμματιζόμενων χρωμάτων που επιτρέπει τη δημιουργικότητα των προγραμματιστών και χειριστών ενώ προσφέρει συνεχές rotation στις κινήσεις pan και tilt.

Τέλος, η Argo 6 FX διαθέτει ένα liquid effect σύστημα που εμπλουτίζεται από ένα ημιδιαφανές ‘honeycomb’ που δημιουργεί graphic effects.

Φυσικά είδαμε και τo επίσης νέo Domino Wash που αποτελεί μια κινούμενη κεφαλή για outdoor χρήση που χρησιμοποιεί 210mm Fresnel lens και που σύμφωνα με την Ayrton ανοίγει έναν ολοκαίνουργιο κόσμο ευελιξίας για τους χρήστες. Το φωτιστικό είναι διαθέσιμο σε 3 εκδόσεις (S, ST, TC με τους εν λόγω κωδικούς να σημαίνουν Stage, Studio & Theater και True Color) προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες κάθε stage. Παρών ήταν και η κεφαλή Huracan wash

Στο επαναλαμβανόμενο Live show της εταιρίας που προσέλκυε πάντα πολλούς επισκέπτες στο booth της Ayrton συμμετείχαν τα εξής προϊόντα:
Cobra, Domino Wash, Huracan Wash, Zonda 3 FΧ και Zonda 9 FΧ.

Ωστόσο, για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα νέα προϊόντα της AYRTON επικοινωνήστε με την εταιρία Immex, όπου θα σας δώσουν περισσότερες πληροφορίες…

Επαφή
Immex

Rate this item
(0 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση