Διαφήμιση
Παρασκευή, 05 Μάιος 2023 14:24

CHAUVET Professional - η 'τέλεια καταιγίδα'

Η CHAUVET Professional εδώ στην Prolight+Sound της Φρανκφούρτης, έδωσε έμφαση στο ‘all weather’ concept της, παρουσιάζοντας τη νέα σειρά Maverick Storm την οποία η εταιρία τη χαρακτηρίζει “game-changing”.
Η σειρά πραγματοποίησε το επίσημο ντεμπούτο της επί Ευρωπαϊκού εδάφους, καθώς τα περισσότερα μέλη της σειράς είχαν παρουσιαστεί για πρώτη φορά στην έκθεση LDI στην Αμερική.

Ωστόσο, σύμφωνα με το aLive, το πιο εντυπωσιακό προϊόν στο booth της CHAUVET ήταν το νέο COLORado PXL Curve 12 με τις επίσης IP προδιαγραφές αδιαβροχότητας, που αποτελεί την τελευταία προσθήκη στην εν λόγω σειρά.

Το COLORado PXL Curve 12 είναι ένα πλήρως pixel-mappable μοτοριζέ RGBW LED batten με ανεξάρτητο έλεγχο zoom, tilt και color σε κάθε ένα από τα 12 κεφάλια που ενσωματώνει. Υποστηρίζει διαφορετικούς τύπους λειτουργίας (ανάλογα με το αν θέλετε να κάνετε τα βασικά ή αν είναι πιο ‘προχωρημένο’ το project σας) ενώ περιλαμβάνει μια διευρυμένη βιβλιοθήκη από προεγκατεστημένα effects που περιλαμβάνουν virtual gobos, movement macros και foreground/background color control.

Τέλος, όσον αφορά τον έλεγχό του, το COLORado PXL Curve 12 ‘μιλάει’ με τα εξής πρωτόκολλα: DMX, sACN, Art-Net, Kling-Net και RDM.

Οσον αφορά την επίσης νέα και αδιάβροχη σειρά Maverick Storm που προαναφέραμε, είδαμε από κοντά τα Maverick Storm 4 Profile, Maverick Storm 2 Profile και Maverick Storm 2 BeamWash. Επίσης παρουασιάστηκε το Maverick Storm 1 Beam, μια  compact διαστάσεων κεφαλή με φωτεινή πηγή 310W με CMY colour mixing, gobo wheel και δυο layerable πρίσματα.
Παρών και το υβριδικό Maverick Storm 1 Hybrid με πηγή ισχύος 420W που επίσης περιλαμβάνει CMY colour mixing, animation τροχό, δύο gobo wheels, δυο layerable prisms, κι ένα διευρυμένο zoom range. Είδαμε επίσης το Μaverick Storm 3 BeamWash, με την εντυπωσιακή επίδοση των 19,062 lumens, (καλύτερη από κάθε άλλη κεφαλή της κατηγορίας του σύμφωνα με την εταιρία)
Τέλος, το Ovation Rêve E-3 IP που παρουσιάστηκε, αποτελεί ένα outdoor-ready, LED ERS-style lighting fixture, που είναι εξαιρετικά ήσυχο και πλήρως αδιάβροχο και απευθύνεται σε studio, θέατρα και γυρίσματα ενώ νιώθει εξίσου άνετα σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.

Ωστόσο, για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα νέα προϊόντα της CHAUVET Professional μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με την PA Solutions, όπου θα σας δώσουν πολύ περισσότερες πληροφορίες…

Επαφή
PA Solutions

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση