Διαφήμιση
Τετάρτη, 01 Μάρτιος 2023 11:45

Film & Theater Lighting Roadshow από την Prolights

Η Kariotis Audio & Lighting και η Ιταλική Prolights διοργανώνουν ένα Lighting Roadshow στο θέατρο Βέμπο στις 13 και 14 Μαρτίου 2023 και σας προσκαλούν (οι αρχικές ημερομηνίες ήταν 6 & 7 Μαρτίου, όμως λόγω  ενός μικρού αναπάντεχου ατυχήματος των εισηγητών της ιταλικής εταιρείας, το σεμινάριο - demo φωτιστικών θα διεξαχθεί μία  εβδομάδα μετά, στις 13 & 14 Μαρτίου).

Στα πλαίσια του 2ημέρου θα πραγματοποιηθούν interactive σεμινάρια για Film και Theater Lighting και θα παρουσιαστούν τα αντίστοιχα προϊόντα της Ιταλικής Prolights.
Η πρόσκληση αφορά μόνο επαγγελματίες του φωτισμού (Illuminators, Lighting Engineers, Owners of lighting rental companies, Lighting Designers, Lighting Electricians, Directors of Photography, Directors κλπ).

Τα σεμινάρια ξεκινούν (και τις 2 ημέρες) στις 13.00 μμ και ολοκληρώνονται στις 20.00 με εισηγητές τους product experts της Ιταλικής εταιρίας, αλλά και Ελληνες lighting designers.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει:
*HANDS ON
*A-B TESTS
*MEASUREMENTS
*CERTIFICATE OF PARTICIPATION

Σημειωτέον ότι τη Δευτέρα 13/03/2023 τα σεμινάρια και οι προϊοντικές παρουσιάσεις αφορούν τον τομέα του LIGHTING TV-STUDIO-FILM productions, ενώ η Τρίτη 14/03/2023 είναι αφιερωμένη στους τομείς του THEATRICAL LIGHTING - LIGHTING stage.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν, ενώ υπάρχει και γεύμα στην ανάπαυλα κάθε σειναρίου. Το αναλυτικό πρόγραμμα θα δοθεί σε όσους δηλώσουν συμμετοχή.

Δηλώστε συμμετοχή ΕΔΩ, συμπληρώνοντας την φόρμα συμμετοχής στο κάτω τμήμα της σελίδας…

Επαφή
Kariotis Audio & Lighting

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση