Διαφήμιση
Παρασκευή, 12 Νοέμβριος 2021 12:15

Νέο Rogue Outcast 1 BeamWash από τη CHAUVET

Από την PA Solutions λάβαμε το ακόλουθο δελτίο τύπου για το νέο φωτιστικό Rogue Outcast 1 BeamWash της CHAUVET Professional…

PA Solutions – Δελτίο τύπου
“H CHAUVET Professional παρουσιάζει το νέο Rogue Outcast 1 BeamWash. Το νέο Rogue Outcast 1 BeamWash της CHAUVET Professional είναι ένα εντυπωσιακό IP65 LED Beam & Wash φωτιστικό, εξοπλισμένο με ένα pixel-mappable LED δαχτυλίδι περιμετρικά της όψης.

Το φωτιστικό διαθέτει wide zoom range 3.9° - 55.3°, 7 x 45W RGBW LED's που συνδυάζουν τέλειο color mixing με ισχυρή απόδοση, 16-bit dimming, καθώς και πληθώρα dimming modes για προχωρημένο έλεγχο. Το εξωτερικό LED δαχτυλίδι αποτελείται από 12 pixel-mappable RGB LED ζώνες. To φωτιστικό διαθέτει έτοιμα προγράμματα με δυνατότητα για έλεγχο dimming, rate, foreground και background χρωμάτων, δημιουργώντας εντυπωσιακά εφέ με εύκολο τρόπο.

Το CHAUVET Professional Rogue Outcast 1 BeamWash ζυγίζει μόνο 9.16kg και διαθέτει IP65 πιστοποίηση που επιτρέπει την λειτουργία σε ακραίες συνθήκες σκόνης και βροχής. Ο έλεγχος του γίνεται μέσω DMX & RDM, ενώ το λογισμικό του αναβαθμίζεται εύκολα μέσω USC-C port.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με την PA SOLUTIONS μέσω του website της εταιρείας, τηλεφωνικά στο 2106427500 και μέσω email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. ».


Επαφή
PA SOLUTIONS

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση