Διαφήμιση
Τρίτη, 30 Μάρτιος 2021 10:35

Ετοιμη η νέα ChamSys MagicQ MQ500M Stadium

Από την εταιρία PA Solutions λάβαμε το ακόλουθο δελτίο τύπου σχετικά με τη διαθεσιμότητα της νέας ChamSys MagicQ MQ500M Stadium στο φυσικό και ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρίας…

PA Solutions – Δελτίο τύπου
«Η νέα κονσόλα φωτισμού MagicQ MQ500M Stadium της ChamSys προσφέρει το μέγιστο επίπεδο ελέγχου μιας παράστασης, υποστηρίζοντας 256 universes χωρίς την ανάγκη εξωτερικών επεξεργαστών. Όλα τα universes είναι διαθέσιμα μέσω των network ports στο πίσω μέρος της κονσόλας, υποστηρίζοντας πρωτόκολλα sACN, ArtNet και Pathport. Με το ενσωματωμένο UPS, η MQ500M αποτελεί μια ολοκληρωμένη και αυτόνομη λύση ελέγχου φωτισμού.

Με 15 μηχανοκίνητα faders και 15 playback encoders ανά σελίδα, ένα σύνολο 180 playbacks είναι προσβάσιμα με το άγγιγμα ενός κουμπιού. Η MagicQ MQ500M υποστηρίζει πολλά διαφορετικά fader modes, επιτρέποντας στο playback section να χρησιμοποιηθεί  για πληθώρα εφαρμογών.  Τα playback encoders μπορούν να ελέγξουν ένταση, LTP channels, FX size, FX speed, Rate και χρονισμό.
Η MagicQ MQ500M διαθέτει κουμπιά με οπίσθιο φωτισμό, φωτιζόμενα fader tracks και encoders, δίνοντας ελευθερία στους lighting designers να παραμετροποιήσουν οπτικά την κονσόλα με βάση τις ανάγκες τους. Κάθε playback fader track & playback encoder έχει πλήρη RGB φωτισμό, επιτρέποντας για παράδειγμα τον οπτικό διαχωρισμό των main cues από τα bump cues.

H νέα κονσόλα της ChamSys είναι εξοπλισμένη με δύο ενσωματωμένες Full HD οθόνες αφής με δυνατότητα προσαρμογής της γωνίας θέασης. Με το MagicQ MQ500M Stadium Wing μπορεί να προστεθεί άλλη μία τρίτη οθόνη, διπλασιάζοντας τον αριθμό των faders και encoder playbacks. Επιπλέον, υπάρχει η επιλογή προσθήκης μέχρι 5 έξτρα οθονών αφής μέσω δικτύου, προσφέροντας την δυνατότητα χρήσης 8 συνολικά οθονών για την παρουσία πληροφοριών.
Η καινούργια κονσόλα MagicQ MQ500M, καθώς και οι υπόλοιπες κονσόλες φωτισμού της ChamSys, είναι άμεσα διαθέσιμη για demo στην PA SOLUTIONS.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με την PA SOLUTIONS μέσω του website της εταιρείας, τηλεφωνικά στο 2106427500 και μέσω email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.


Επαφή
PA SOLUTIONS

Rate this item
(0 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση