Διαφήμιση
Πέμπτη, 08 Οκτώβριος 2015 17:45

PLASA Awards for Innovation – Οι νικητές

Στα πλαίσια της έκθεσης Plasa 2015που ολοκληρώνεται σήμερα στο ExCel του Λονδίνου, απονεμήθηκαν τα βραβεία PLASA Awards for Innovation & Sustainability 2015, καθώς και το Gottelier Award, που όλα τους αποτελούν πλέον θεσμό για την Λονδρέζικη έκθεση. Αυτή τη χρονιά υπήρχαν συνολικά 31 υποψηφιότητες, ενώ ως γνωστόν τα βραβεία που απονέμονται είναι συνολικά 9 μαζί με το κορυφαίο Gold Award for Innovation.

Οσον αφορά το Gottelier Award, φέτος νικητής ήταν ο David Cunningham, ένας πιονιέρος των πρώτων computer lighting συστημάτων ο οποίος ανέπτυξε και υλοποίησε μια σειρά από πρωτοποριακά προϊόντα για τη Strand στις δεκαετίες του 1970 και 80. Σ’ αυτά συμπεριλαμβάνονται το Multi-Q memory lighting system, η Micro-Q κονσόλα, το Lightpalette και το CD80 dimming system.  
Επίσης, προσπάθησε να αναπτύξη το Source Four profile μέσω της εταιρίας του, της Entertec, πρίν προχωρήσει σε συνεργασία με την ETC, με την οποία ανέπτυξε μια σειρά από εξίσου πρωτοποριακά και επιτυχημένα προϊόντα όπως το Sensor dimmer μεταξύ άλλων…

Τα 8 PLASA Awards for Innovation πήγαν στους…
Avid για την SL6
RC4 Wireless για το RC4Magic-DMXpix
Elation Lighting για το Platinum FLX
Robert Juliat για το DALIS
d&b audiotechnik για τα V7P και V10P
Milos/Area Four Industries για το EXE Cell
Eaton - Zero 88 για την FLX Lighting Console
Gold Award: ETC για το Eos Version 2.3

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση