Διαφήμιση
Τετάρτη, 26 Φεβρουάριος 2014 20:11

Συνεργασία Digilite με την εταιρία Αφοι Καριώτη

Από την εταιρία Kariotis Audio & Lighting ενημερωθήκαμε για τη συνεργασία της με τις κονσόλες φωτισμού της Digilite. Η Digilite ουσιαστικά κατασκευάζει μια μόνο κονσόλα, την PULSE – MX (καθώς κι ένα Wing επέκτασης), που αποτελεί μια ιδιαίτερα προσιτή κονσόλα φωτισμού, κατασκευασμένη στην Ευρώπη, που προορίζεται για όλες τις δουλειές μικρού και μεσαίου βεληνεκούς. Ιδού μια αναλυτική παρουσίαση των δυνατοτήτων και των βασικών λειτουργιών της κονσόλας PULSE – MX, μέσω του δελτίου τύπου που λάβαμε από την εταιρία Kariotis Audio & Lighting. 

Δελτίο τύπου - Kariotis Audio & Lighting
«Digilite: Η κονσόλα φωτισμού που απελευθερώνει τη δημιουργικότητα σου!
Η PULSE - MX είναι μια επαγγελματική κονσόλα φωτισμού της DIGILITE η οποία διαθέτει ένα οικείο και ευέλικτο interface GUI, ιδανικό για τον έλεγχο των μεγάλων και μικρών συστημάτων φωτισμού. H PULSE - MX έχει σχεδιαστεί ώστε να μεταφέρεται εύκολα  και είναι συμπαγές σε μέγεθος, χωρίς την ανάγκη εξωτερικής οθόνης ή υλικού ελέγχου για την εγκατάσταση και το programming. Η μεγάλη ενσωματωμένη έγχρωμη οθόνη αφής LCD που εμφανίζει γραμμικά fader, καθιστά τις πρόσθετες εξωτερικές οθόνες περιττές, δίνοντας κάθε έλεγχο στα χέρια σας. Η PULSE - MX μπορεί να υποστηρίξει έως και 3072 κανάλια DMX, 2 ανεξάρτητες direct output και 4 universes over ArtNet, ενώ όλες οι εργασίες εκτελούνται μέσω προγραμματισμού 4 encoder wheels (για τον έλεγχο των παραμέτρων των παλετών κατά τη διάρκεια της επεξεργασίας ή για την ανάθεση τιμών στα προγράμματα), ένα JogBall για τον έλεγχο Pan / Tilt (με fine και  Lock control), Grand master fader και DBO. Η Ενότητα Playback αποτελείται από 12 προγραμματιζόμενα κουμπιά ελέγχου και τα ποτενσιόμετρα (playback master, playback group , manuall cue) και 24 πλήκτρα αναπαραγωγής, τα οποία μπορεί να είναι επεκτάσιμα με 24 επιπλέον controllers και 48 πλήκτρα playback με 2 PULSE - EX playback wings. Η PULSE - MX είναι μια ευέλικτη και πολλαπλών χρήσεων κονσόλα, ιδανική για εταιρείες ενοικίασης και επαγγελματίες οι οποίοι είναι σε αναζήτηση ενός εργαλείου εργασίας υψηλής απόδοσης, με συμπαγείς διαστάσεις και γρήγορο / εύκολο προγραμματισμό, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί σχεδόν σε όλες τις εκδηλώσεις».

Περισσότερες πληροφορίες για την PULSE – MX θα βρείτε ΕΔΩ, ενώ όλα τα υπόλοιπα (τιμή πώλησης, διαθεσιμότητα κλπ) θα σας τα πούνε στην εταιρία Kariotis Audio & Lighting…

Επαφή
Kariotis Audio & Lighting
Τηλ. 210 5542855

 

Rate this item
(2 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση