Notice: session_start(): ps_files_cleanup_dir: opendir(/var/lib/php5) failed: Permission denied (13) in /home/alive/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 423 Παρουσίαση ALTMAN Lighting | aLive.gr
Διαφήμιση
Πέμπτη, 21 Νοέμβριος 2013 19:47

Παρουσίαση ALTMAN Lighting

H Lights International παρουσίασε σε μια αρκετά ενδιαφέρουσα εκδήλωση δυο νέα προϊόντα της ALTMAN Lighting, τα Phoenix LED και Spectra Cyc. Η παρουσίαση πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 7 Νοεμβρίου στο «Ωδείο Φίλιππος Νάκας» στην Αθήνα και βασικός εισηγητής ήταν ο κος Nicolas Champion, Vice-President of Sales & Marketing της Altman Lighting, που παρουσίασε στους ενδιαφερόμενους τα νέα προϊόντα της ALTMAN Lighting, εστιάζοντας στα δυο προαναφερθέντα.

Phoenix LED Profiles - Οι νέοι θεατρικοί προβολείς
Τα Phoenix LED Profiles αποτελούν fixed focus LED υλοποιήσεις 5, 10, 19, 26, 36 και 50 μοιρών που σχεδιαστικά ενσωματώνουν μια σειρά από μικρές αλλά σημαντικές καινοτομίες. Τα Phoenix LED διατίθενται σε εκδόσεις 250watt και 150watt RGBA, RGBW, 3000K και 5500k. Διαθέτουν σασί αλουμινίου υψηλής ανθεκτικότητας και μεταλλικά κινούμενα μέρη. Στα ατού του το πλήρως περιστρεφόμενο barrel (360 μοιρών) καθώς και τα εξής χαρακτηριστικά: Locking shutter, Completely enclosed accessory holder, Heat resistant Plano-Convex Lensing, ενώ το βάρος του δεν ξεπερνά τα 12 κιλά (11.99). To 250W με ανεμιστήρα, το 150W χωρίς ανεμιστήρα (με ψήκτρες) για μικρότερα θέατρα ή πιο χαμηλά, ώστε να μην υπάρχει καθόλου θόρυβος.

Spectra Cyc - Το ασύμμετρο LED cyclorama
Το ασύμμετρο LED φωτιστικό κυκλοράματος Spectra Cyc, είναι ένα cyclorama/ wall wash ισχύος 100 Watt, σχεδιασμένο αποκλειστικά για θεατρικές και αρχιτεκτονικές εφαρμογές. Διαθέτει πατενταρισμένα LED lens και σε συνδυασμό με τον ανακλαστήρα του επιτυγχάνει τη μείωση του pixelization κατά την απευθείας θέαση. Περιλαμβάνει on-board τροφοδοτικό που επιτρέπει απευθείας τροφοδοσία και data input που υποστηρίζει τη σύνδεση (μέσω daisy chained συνδεσμολογίας) έως και 20 μονάδες. Το Spectra Cyc υποστηρίζει πρωτόκολλα ελέγχου DMX και RDM, καθώς και μια αξιοσημείωτη βιβλιοθήκη με pre-programmed single colors και various color mixes. Επίσης αξίζει να αναφερθεί ότι το Spectra Cyc όπως και τα υπόλοιπα προϊόντα της ALTMAN Lighting κατασκευάζονται στις ΗΠΑ. Οι παρευρισκόμενοι θαύμασαν και σχολίασαν πολύ θετικά το καθαρό ‘βάψιμο’ της επιφάνειας που φώτιζαν τα φώτα και το γεγονός ότι κάλυπταν το ένα το άλλο χωρίς να ξεχωρίζει τίποτα (χωρίς να spotάρουν).
Περισσότερες πληροφορίες και για τα δυο αυτά φωτιστικά σώματα θα σας δώσουν στην Lights International.

Επαφή
Lights International
τηλ. 210-99 38 450

Rate this item
(0 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση