Διαφήμιση
Δευτέρα, 23 Σεπτέμβριος 2013 13:19

Δώρο αξίας 8.400 ευρώ από High End & Telmaco

Από την Telmaco Α.Ε. λάβαμε την ακόλουθη ενημέρωση σχετικά με την μεγάλη προσφορά αξίας 8.400 ευρώ με την αγορά μιας Full Boar 4 από τη High End Systems…

Δελτίο Τύπου - High End Systems
«Η Telmaco Α.Ε. ανακοινώνει ότι η εταιρία High End Systems, μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες κατασκευής επαγγελματικών συστημάτων φωτισμού και εταιρεία του ομίλου Barco, προσφέρει με κάθε αγορά μίας νέας κονσόλας φωτισμού Full Boar 4, εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ένα Playback Wing 4 ή Master Wing 4 αξίας 8.400 ευρώ!
Η προσφορά ισχύει για παραγγελίες μέχρι τις 27 Σεπτεμβρίου 2013. 
Οι κονσόλες Hog 4 κατακτούν γρήγορα την αγορά και δημιουργούν το νέο στάνταρτ. Πρόσφατα, η High End Systems ανακοίνωσε ότι οι πωλήσεις τους ξεπέρασαν σε λίγους μήνες τις 1000 κονσόλες. Hδη οι πρώτες κονσόλες της νέας γενιάς έχουν κάνει την εμφάνιση τους στην Ελληνική αγορά με πολύ ευνοϊκά σχόλια. Για τις ανάγκες των συναυλιών των Scorpions που πραγματοποιήθηκαν στο Λυκαβηττό στις 11, 12 και 14 Σεπτεμβρίου χρησιμοποιήθηκε η νέα κονσόλα HOG 4 και πληθώρα φωτιστικών σωμάτων της High End Systems.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στην ιστοσελίδα της High End Systems. Επισκεφθείτε, επίσης, την ιστοσελίδα Hog 4 Training Videos όπου θα βρείτε πληθώρα εκπαιδευτικών video για την σειρά προϊόντων HOG4.

Η Telmaco Α.Ε. είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος της High End Systems για την Ελλάδα και Κύπρο. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον κ. Mike Nugent στο 210-6874100 ή στείλτε e-mail στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. ».

Επαφή
Telmaco Α.Ε.

Rate this item
(0 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση