Διαφήμιση
Πέμπτη, 25 Ιούλιος 2013 00:44

Με 2 grandMA2 full-size οι Rolling Stones

Οι θρυλικοί Rolling Stones γιορτάζουν τα 50 χρόνια της ύπαρξής τους ως μπάντα με μια επετειακή παγκόσμια περιοδεία που ονομάζεται “50 & Counting” και ξεκίνησε από τις ΗΠΑ και το LA. Η περιοδεία είναι ήδη σχεδόν sold out και αποτελεί την πρώτη τουρνέ της μπάντας τα τελευταία έξι χρόνια που παρέμειναν ανενεργοί συναυλιακά. Το stage που έχει σχεδιαστεί ειδικά για την τουρνέ περιλαμβάνει ένα γιγαντιαίο σετ από ψυχεδελικά χείλη που αποτελούν και το σήμα κατατεθέν της μπάντας όλα αυτά τα χρόνια, ενώ η προέκτασή του είναι μια τεράστια γλώσσα που αποτελεί και την προέκταση της σκηνής βοηθώντας το Jagger και τη μ πάντα στο show τους.

Για τις φωτιστικές ανάγκες της περιοδείας, ο lighting designer Patrick Woodroffe και ο συνεργάτης του Ethan Weber (co-lighting director), επέλεξαν δυο grandMA2 full-size κονσόλες δικτυωμένες μεταξύ τους. Αμφότεροι συνεργάζονται χρόνια με τους Stones (ήδη από την περιοδεία Steel Wheels) και επίσης είναι βετεράνοι MA users. Οπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο Weber, ‘πέρασε’ από την παλαιότερη grandMA στην grandMA2 στην περυσινή περιοδεία των Green Day, όπου και ανακάλυψε στην πράξη τις σημαντικές αναβαθμίσεις της ‘2’ σε σχέση με την προηγούμενη έκδοση.
Σημειωτέον ότι όλο τον εξοπλισμό της περιοδείας έχει προμηθεύσει στην παραγωγή των Rolling Stones η εταιρία A.C.T Lighting που είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος της MA Lighting και της Clay Paky για τη Βόρεια Αμερική...
Περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα της MA Lighting θα σας δώσουν στην εταιρία Bon Studio…

Επαφή
Bon Studio

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση