Διαφήμιση
Τρίτη, 05 Μάρτιος 2013 23:19

Νέα Κινητή Κεφαλή LED-MS700PE

Από την εταιρία Π. Βασιλείου ΑΕΕ μας ήρθε η ακόλουθη ανακοίνωση σχετικά με τη νέα LED κεφαλή της ACME που αντιπροσωπεύει η εταιρία Π. Βασιλείου.

Δελτίο τύπου - Π. Βασιλείου ΑΕΕ
«H εταιρία ACME ένας κατασκευαστής επαγγελματικών φωτιστικών σωμάτων, ανακοίνωσε την νέα κινητή κεφαλή LED-MS700PE μεγάλης ενεργειακής απόδοσης , η οποία συνδυάζει την τελευταία τεχνολογία LED με άριστη οπτική και μεγάλες δυνατότητες. Αυτό το 180W LED φωτιστικό, σχεδιασμένο για χρήση σε μπαρ, κλαμπ, συναυλίες ή το θέατρο, είναι η τελευταία προσθήκη στην ευρεία γκάμα των εξειδικευμένων φωτιστικών ACME.

Συνδέοντας το LED-MS700PE με μία κονσόλα DMX 512 , 16/17 καναλιών, οι χρήστες είναι σε θέση να ελέγχουν χειροκίνητα τις εκτεταμένες λειτουργίες αυτής της κινητής κεφαλής LED. Μεταξύ άλλων χαρακτηριστικών η λειτουργία εστίασης του DMX επιτρέπει το σχήμα του φωτός που σχηματίζεται από τα gobos να είναι καθαρό και ευκρινές σε μεγάλες αποστάσεις.

Παράλληλα με την λειτουργία DMX, οι άλλοι τρόποι λειτουργίας του LED-MS700PE περιλαμβάνουν Master / Slave και ενεργοποίηση με ήχο. Τα ενσωματωμένα προγράμματα της λειτουργίας Master / Slave προσφέρουν στους χρήστες τη δυνατότητα να αυτοματοποιήσουν το φως ώστε να αντιδρά στη μουσική υπόκρουση σε συνδυασμό με άλλες πηγές φωτός. Ομοίως, η λειτουργία ενεργοποίησης με ήχο έχει σχεδιαστεί για να αλλάζει το φωτισμό και τις κινήσεις με βάση την μουσική. Το LED-MS700PE έχει απαλό dimming 0-100%, καθώς και μεταβλητή ταχύτητα strobe, η οποία επιτρέπει το φως της κινητής κεφαλής να χρησιμοποιηθεί για να δημιουργήσει την ιδανική ατμόσφαιρα με ακριβώς τις επιθυμητές χρωματικές επιλογές, τις γωνίες και τα σχήματα. Η κινητή κεφαλή περιλαμβάνει: ένα rotating gobo wheel με επτά gobos, ένα rotating gobo wheel με οχτώ gobos, ένα fixed gobo wheel με οχτώ gobos καθώς και ένα color wheel με επτά χρώματα. Όλες αυτές οι επιλογές συνδυάζονται επίσης και με μία πρόσθετη επιλογή λευκού χρώματος. Το φως περιλαμβάνει επίσης ένα πρίσμα, ένα περιστρεφόμενο πρίσμα και μια ίριδα.

Ο συνδυασμός αυτών των λειτουργιών στο LED-MS700PE σημαίνει ότι η μορφή, η ταχύτητα, το μέγεθος και το χρώμα του φωτισμού είναι ιδιαίτερα διαμορφώσιμα- τόσο χειροκίνητα όσο και αυτόματα. Αυτή η κινητή κεφαλή μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως παθητικός φωτισμός ως φόντο σε μπαρ ή παμπ, καθώς και ως ενεργό παράγοντα δημιουργίας φωτισμού σε συναυλίες ή θεατρικές παραστάσεις. Με τις διαστάσεις του 435 x 344 x 568 χιλιοστά, η κινητή αυτή κεφαλή μπορεί να τοποθετηθεί στις περισσότερες περιοχές χωρίς να δημιουργεί απόσπαση της προσοχής. Ιδανικό περιβάλλοντα λειτουργίας είναι μπαρ και παμπ, κλαμπ και θέατρα για συναυλίες και ιδιώτες.

Με γνώμονα το περιβάλλον, η ACME σχεδίασε το LED-MS700PE ώστε να μην περιέχει επικίνδυνες χημικές ουσίες, όπως υδράργυρο, και δεν δημιουργεί επιβλαβείς εκπομπές ακτινοβολίας, όπως UV ή IR, γεγονός που το καθιστά πιο φιλικό προς το περιβάλλον από ότι τα παραδοσιακά φωτιστικά σώματα. Αυτή η σειρά κινητών κεφαλών με είσοδος AC είναι επίσης πιο οικονομική, καταναλώνοντας λιγότερη ενέργεια, ενώ παρέχει περισσότερο φως από τα παραδοσιακά προϊόντα φωτισμού. Τέλος, καθώς το φως είναι πάνω από δέκα φορές περισσότερο σε σύγκριση με τους λαμπτήρες εκκένωσης (575 HMI ή MSR discharge lamps), αυτή η κινητή κεφαλή LED είναι μια επιλογή φωτισμού με περιβαντολογική συνείδηση. Η διάρκεια ζωής των 30.000 ωρών είναι δέκα φορές πάνω από αυτή λαμπτήρων 250W/575W discharge lamps».

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνείστε με την εταιρία Π. Βασιλείου ΑΕΕ…

Επαφή
Π. Βασιλείου ΑΕΕ

Rate this item
(0 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση