Διαφήμιση
Τρίτη, 12 Ιούνιος 2012 14:43

Η Clay Paky έλαμψε στο Azerbaijan

Περισσότερες από 1400 κινούμενες κεφαλές επί συνόλου 2891 φωτιστικών σωμάτων, χρησιμοποιήθηκαν για τις ανάγκες του φετινού 57ου διαγωνισμού της Eurovision στο Baku του Azerbaijan. Από τις 1400 κεφαλές οι 667 ανήκαν στην Clay Paky σύμφωνα με την ενημέρωση της Ιταλικής εταιρίας. Τη σχεδιαστική επιμέλεια είχε ο Lighting designer Jerry Appelt που συνεργάστηκε για την επίτευξη ενός κοινού αισθητικού αποτελέσματος με τον σχεδιαστή των σκηνικών, Florian Wieder.
Οσον αφορά τώρα τις 667 κινούμενες κεφαλές της Clay Paky αυτές ήταν οι εξής: 78 Clay Paky Alpha Wash 1500, 157 Alpha Beam 1500, 249 Alpha Spot HPE 1500, 47 Alpha Profile 1500 και 114 Sharpy.

Μια νέα εφαρμογή που έκανε το ντεμπούτο της στο φετινό διαγωνισμό, ήταν το σύστημα KLR (Kinetic Light Ring) της Parasol, το οποίο αναρτήθηκε ακριβώς πάνω από τη σκηνή που επέτρεπε στις κινούμενες κεφαλές να κινούνται κατά μήκος ενός συγκεκριμένου path, είτε βρίσκονταν τοποθετημένες σε γραμμικές, είτε σε κεκλιμένες τράσες.
Κατά τα άλλα, ο σχεδιασμός του φωτισμού περιελάμβανε τρία ομοκεντρικά rings με ανεξάρτητη κυκλική κίνηση για το καθένα, στα οποία είχαν τοποθετηθεί τα Alpha Beam 1500 προκειμένου να επιτευχθεί ένα ακόμα πιο δυναμικό φωτιστικό εφέ.

Περισσότερες πληροφορίες για τις κινούμενες κεφαλές της Clay Paky θα σας δώσουν στην εταιρία Omikron Pro Lighting…

Επαφή
Omikron Pro Lighting

 

Rate this item
(0 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση