Διαφήμιση
Δευτέρα, 26 Μάρτιος 2012 14:03

Ετοιμη η… μικρή grandMA2

Στα πλαίσια της φετινής Prolight + sound στο περίπτερο της MA Lighting στο Hall 11, παρουσιάστηκε το MA on PC command wing, με το οποίο η MA Lighting απέδειξε ότι ξέρει να ‘ακούει’.
Ετσι λοιπόν, άκουσε και κυρίως υλοποίησε το πάγιο αίτημα της φωτιστικής κοινότητα για δωρεάν grandMA2 software για PC και παρουσίασε το απαραίτητο χειριστήριό του που δεν είναι άλλο από το νέο MA on PC command wing.
Το MA on PC command wing μαζί με το λειτουργικό του, συνθέτουν από κοινού έναν ιδιαίτερα ευέλικτο, φορητό και κυρίως προσιτό σύστημα ελέγχου grandMA2.
Με το grandMA2 software για PC και το εν λόγω command wing ο χρήστης έχει στη διάθεσή του μια φορητή εφαρμογή 2.048 παραμέτρων που σύμφωνα με την εταιρία, μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε κάθε venue και κάθε εφαρμογή.
Με το MA on PC ο χειριστής έχει μια ιδανική προσομοίωση χειρισμού της κονσόλας grandMA2, τόσο λειτουργικά όσο και οπτικά, αρκεί ο χειριστής να συνδέσει τη USB θύρα του MA on PC command wing με το PC ή το laptop στο οποίο ‘τρέχει’ το grandMA2 onPC software, και αυτόματα όλες οι είσοδοι και έξοδοι της κονσόλας grandMA2 είναι διαθέσιμοι στο χρήστη μαζί με όλες τις απαραίτητες λειτουργίες και εφαρμογές που περιλαμβάνουν DMX, MIDI, Timecode και Analogue Remote. Περισσότερα για το χειριστήριο θα σας πούνε στην εταιρία Bon Studio…

Επαφή
Bon Studio


Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση