Διαφήμιση
Τετάρτη, 28 Δεκέμβριος 2011 22:58

MA on PC command wing - Μια grandMA2 για όλους

Το αίτημα της φωτιστικής κοινότητα για δωρεάν grandMA2 software για  PC εισακούσθηκε από την MA Lighting, η οποία για να το υποστηρίξει ακόμα καλύτερα διέθεσε στην αγορά το απαραίτητό συμπλήρωμά του: το MA on PC command wing που μαζί με το λειτουργικό συνθέτουν έναν ιδιαίτερα ευέλικτο, φορητό και κυρίως προσιτό σύστημα ελέγχου grandMA2.
Με το grandMA2 software για PC και το εν λόγω command wing ο χρήστης έχει στη διάθεσή του μια φορητή εφαρμογή 2.048 παραμέτρων που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε κάθε venue και κάθε εφαρμογή σύμφωνα με την εταιρία.
Με το MA on PC ο χειριστής έχει μια ιδανική προσομοίωση χειρισμού της κονσόλας grandMA2, τόσο λειτουργικά όσο και οπτικά, αρκεί ο χειριστής να συνδέσει τη USB θύρα του MA on PC command wing με το PC ή το laptop στο οποίο ‘τρέχει’ το grandMA2 onPC software, και αυτόματα όλες οι είσοδοι και έξοδοι της κονσόλας grandMA2 είναι διαθέσιμοι στο χρήστη μαζί με όλες τις απαραίτητες λειτουργίες και εφαρμογές που περιλαμβάνουν DMX, MIDI, Timecode και Analogue Remote. Ολα είναι διαθέσιμα για χρήση μέσω του MA onPC command wing.
Περισσότερα για το χειριστήριο θα σας πούνε στην εταιρία Bon Studio που αντιπροσωπεύει τα προϊόντα της MA Lighting στη χώρα μας...

Επαφή
Bon Studio

Rate this item
(4 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση