Διαφήμιση
Δευτέρα, 26 Σεπτέμβριος 2011 11:22

Robe: 5.000 πουλημένες ROBIN 600 και συνεχίζει

Το ότι ROBIN 600 LED Wash ήταν μια ιδιαίτερα εμπορική κεφαλή ήταν γνωστό, όμως το ότι σε λιγότερο από 1 χρόνο θα πουλούσε 5.000 κομμάτια μάλλον δεν το περίμεναν ούτε στην Robe. Ετσι λοιπόν η εταιρία γιόρτασε δεόντως το γεγονός, στο περίπτερό της στην Plasa, με το Γάλλο αντιπρόσωπό της, την εταιρία Axente, στη νέα παραγγελία της οποίας περιλαμβάνεται και η κεφαλή Νο 5.000.
Σημειωτέον ότι η σειρά ROBIN 600 LEDWash παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην Plasa πρίν από έναν ακριβώς χρόνο, το Σεπτέμβριο του 2010 και μέσα σε ένα χρόνο κατάφερε να σημειώσει πωλήσεις – ρεκόρ που αντιστοιχούν παγκοσμίως σε 5.000 κεφαλές και ανακηρύσσουν την εν λόγω κεφαλή, ως την ταχύτερη πουλημένη κινούμενη κεφαλή στην ιστορία της Robe. Οπως ανακοίνωσε η Τσέχικη εταιρία, η εν λόγω κεφαλή τα πηγαίνει περίφημα σε πωλήσεις σε όλες σχεδόν τις χώρες του κόσμου, όμως ιδιαίτερα αυξημένες είναι οι πωλήσεις και οι παραγγελίες σε χώρες όπως οι Γερμανία, Γαλλία, Αγγλία, Αυστραλία, Βραζιλία και Ιταλία. 
Περισσότερες πληροφορίες για τη ROBIN 600 LEDWash αλλά και για οποιοδήποτε άλλο προϊόν της Robe θα σας δώσουν στην εταιρία Φ. Νάκας...

Επαφή
Φ. Νάκας
 

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση