Διαφήμιση
Παρασκευή, 19 Αύγουστος 2011 18:13

Ετοιμη η νέα Sapphire Touch της Avolites

H νέα Sapphire Touch θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο της στην έκθεση Plasa αποτελώντας ένα από τα πολλά highlight του περιπτέρου της Avolites, η οποία θα παρουσιάσει και το νέο εκπρόσωπο της σειράς Titan. 
Ξεκινώντας από τη Sapphire Touch, η νέα κονσόλα ενσωματώνει την πλέον πρόσφατη τεχνολογία της Avolites, μαζί με δυο multi-touch οθόνες και 45 motorized touch-sensitive faders, καθώς κι ένα optical trackball, επιτρέποντας στο χειριστή τον ακόμα ταχύτερο και ακριβέστερο έλεγχο των πιο πολύπλοκων φωτιστικών σωμάτων και κεφαλών.
Επιπλέον, η εταιρία παρουσίασε τη νέα Titan Mobile, μια πραγματικά πανάλαφρη κονσόλα ιδανική για τους φωτιστές και σχεδιαστές φωτισμού που βρίσκονται συνεχώς ‘στο δρόμο’. Σημειωτέον ότι η κονσόλα χρησιμοποιήθηκε με επιτυχία στην πρόσφατη τουρνέ του Fat Boy Slim και των Groove Armada.
Στην PLASA 2011 η Avolites θα παρουσιάσει επίσης και τη νέα έκδοση software Titan V5 που προσφέρει τη δυνατότητα για ταχύτερη δημιουργία πολυσύνθετων γραφικών και effects σε συστοιχίες κινούμενων κεφαλών (fixture arrays) μέσω της λειτουργίας Pixel Mapping.Οσοι φωτιστές λοιπόν βρεθείτε στην Plasa, μην παραλέιψετε να περάσετε από το booth της Avolites, καθώς εκτός των άλλων, η εταιρία κληρώνει και μια Titan Mobile…
Περισσότερα για τα νέα προϊόντα της Avolites θα σας πουν στην Omikron Pro Lighting.

Επαφή
Omikron Pro Lighting

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση