Διαφήμιση
Πέμπτη, 18 Αύγουστος 2011 14:11

Και το όνομα αυτής, Gio

Ντεμπούτο στην προσεχή έκθεση Plasa θα κάνει και η νεά φωτιστική κονσόλα της ETC. Ονομάζεται Gio και αποτελεί τη νέα κονσόλα φωτισμού της βραβευμένης σειράς Eos της ETC. Η Gio προορίζεται για να τοποθετηθεί στη μεσαία κατηγορία της οικογένειας Eos και συγκεκριμένα μεταξύ των μοντέλων Eos και Ion.
Η κοσνόλα προσφέρει τη λειτουργικότητα της Eos σε μικρότερο μέγεθος. Ενσωματώνει multi touch displays, βοηθητικά υποφωτιζόμενα μπουτόν χειρισμού και υψηλή λειτουργικότητα κατά τη χρήση, ενώ η συνολική της σχεδίαση και εμφάνιση είναι άκρως μινιμαλιστική.
H ETC θα παρουσιάσει επίσης για πρώτη φορά στην επερχόμενη Plasa τα νέα της LED φωτιστικά σώματα Selador Desire D40, D40XT και D60 που ενδείκνυνται κυρίως για Studio και broadcast εφαρμογές. Το νέο χρωματικό σύστημα x7 Color System της Selador, προσθέτει 7 ακόμα χρώματα στα παραδοσιακό RGB mix των LED φωτιστικών σωμάτων, ενώ υποστηρίζει RDM (Remote Device Management) διαχείριση ακόμα και για stand alone εφαρμογές, ενώ πολλά φωτιστικά LED της σειράς Desire μπορούν να ενταχθούν σε δίκτυο και να λειτουργήσουν χωρίς την ανάγκη ύπαρξης φωτιστικής κονσόλας. Το στάντ της ETC στην PLASA είναι το 1-G39 και θα το βρείτε στο κέντρο του Hall 1. Περισσότερες πληροφορίες για τα φωτιστικά σώματα και τις κονσόλες της ETC θα σας δώσουν στην Lights International της Ελευθερίας Ντεκώ…

Επαφή
Lights International
www.lightsinternational.gr/
www.etcconnect.com/

Rate this item
(0 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση