Διαφήμιση
Τρίτη, 21 Ιούνιος 2011 19:27

Πρόγραμμα Απόσυρσης των High End DP-2000

Η Telmaco και η High End Systems, προσφέρουν πρόγραμμα απόσυρσης των DP-2000. Οι κάτοχοι των DP-2000 που χρησιμοποιούν τον επεξεργαστή με τις κονσόλες HOG 3, μπορούν για κάθε λειτουργικό DP2000 που επιστρέφουν, να αγοράσουν ένα DP8000 με μειωμένη τιμή. Το πρόγραμμα αυτό θα ισχύσει μέχρι την Παρασκευή 29 Ιουλίου. Ιδού και ολόκληρη η ενημέρωση έτσι όπως μας ήρθε από την εταιρία Telmaco Α.Ε.

Telmaco – Δελτίο Τύπου
«Η Telmaco A.E. σας ενημερώνει για τις εξελίξεις στην τεχνολογία. Όπως όλοι γνωρίζουμε η τεχνολογία συνεχώς βελτιώνεται και εξελίσσεται και αυτές οι βελτιώσεις οδηγούν στην αντικατάσταση των παλαιών μοντέλων από νέα. Το γεγονός αυτό το αντιλαμβανόμαστε όλοι μας καθημερινά με τα κινητά τηλέφωνα, τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές και άλλου είδους τεχνολογίες. Ο επεξεργαστής DP2000 της High End Systems αναπτύχθηκε και κυκλοφόρησε για χρήση με την κονσόλα φωτισμού HOG 3 πριν από 10 χρόνια και έχει χρησιμοποιηθεί σε μεγάλες αλλά και μικρότερες παραγωγές σε όλο τον κόσμο. Παρόλα αυτά οι δυνατότητες του DP2000 είναι πλέον περιορισμένες σε ότι έχει να κάνει με την χρήση του για μεγάλο αριθμό LED και με άλλα φωτιστικά σώματα που δέχονται DMX. Για τον σκοπό αυτό το 2008 η High End Systems παρουσίασε το DP8000 για να αντικαταστήσει το DP2000 με μία τεράστια αύξηση στην επεξεργαστική ισχύ και λειτουργικότητα. Δεδομένου ότι η High End Systems συνεχίζει να προσθέτει νέες δυνατότητες και βελτιώσεις στο λογισμικό Wholehog, τα συστήματα που χρησιμοποιούν το DP2000 έχει παρατηρηθεί ότι συχνά παρουσιάζουν αργή λειτουργία. Επιπρόσθετα οι νέες εκδόσεις του λογισμικού περιέχουν εκτεταμένες αλλαγές στην υποδομή δικτύωσης για να παρέχουν λειτουργίες failover και backup. Για τον παραπάνω λόγο θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το DP 2000 δεν θα είναι πλέον λειτουργικό με τις εκδόσεις του λογισμικού Wholehog από 3.2.0 και πάνω. Τα DP2000 θα μπορούν να λειτουργούν με απόλυτη σταθερότητα με την έκδοση 3.1.9.
Ο κ. Robbie Bruce διευθυντής του τομέα ανάπτυξης λογισμικού της High End Systems εξηγεί ότι: «Η αξιοπιστία και οι δυνατότητες του λογισμικού Wholehog, βελτιώνονται συνεχώς. Με την έκδοση 3.2.0 εφαρμόσαμε 2 νέες δυνατότητες, όπως είναι το  Server Failover και το αυτόματο Tracking πολλαπλών κονσολών στο ίδιο δίκτυο. Αυτές οι νέες δυνατότητες έχουν αυξημένες απαιτήσεις από το Hardware, και σε μερικές περιπτώσεις δυστυχώς αυτές οι απαιτήσεις είναι μεγαλύτερες από ότι μπορεί το Hardware να υποστηρίξει. Παρόλο τους αρκετούς μήνες ανάπτυξης του λογισμικού ανακαλύψαμε ότι το DP2000 δεν μπορεί να διαχειριστεί με αξιοπιστία την υποδομή για τις λειτουργίες Failover και Tracking. To DP 2000 απλά δεν έχει την απαραίτητη επεξεργαστική ισχύ και μνήμη».
Για τους παραπάνω λόγους η High End Systems προσφέρει πρόγραμμα απόσυρσης των DP-2000. Οι κάτοχοι των DP-2000 που χρησιμοποιούν με τις κονσόλες HOG 3 μπορούν για κάθε λειτουργικό DP2000 που επιστρέφουν, να αγοράσουν ένα DP8000 με μειωμένη τιμή. Το πρόγραμμα αυτό θα ισχύσει μέχρι την Παρασκευή 29 Ιουλίου. Όλοι όσοι έχετε στην κατοχή σας ή χρησιμοποιείτε την  κονσόλα HOG 3, που σας υπηρέτησε πιστά για 10 και περισσότερα χρόνια, μπορείτε τώρα να της δώσετε νέα ζωή. Το DP8000 παρέχει τεράστια υπολογιστική ισχύ και μπορεί να ελέγχει 16 DMX Universes με ευκολία, ενώ ταυτόχρονα επεκτείνει την αξιοπιστία και την ισχύ του λειτουργικού Wholehog σαν σύνολο. Οι δυνατότητες για τον χρήστη είναι απεριόριστες αφού το DP8000 διαθέτει εξόδους DMX με XLR, αλλά και θύρες Art-net και sACN. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον κ. Κωνσταντίνο Βονοφακίδη στο 210-6874100 ή στείλτε e-mail στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. ».

Επαφή
Telmaco A.E
τηλ. 210-6874100
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
Rate this item
(3 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση