Διαφήμιση
Σάββατο, 07 Μάιος 2011 15:44

Η εταιρία Sound Attack επενδύει σε GLP

Η εταιρία “Sound Attack” του Τάσου Κωνσταντίνου, που έχει έδρα στην Κόρινθο, προσφάτως επένδυσε σε LED κεφαλές Impression K2 90 της GLP, ενώ ως δώρο για την αγορά του ‘πακέτου’ πήρε και μια κονσόλα Creation 2048 επίσης της GLP. Δείτε τα όλα αυτά αναλυτικά στο δελτίο τύπου της εταιρίας Αφοι Καριώτη ΟΕ...

Δελτίο Τύπου - Αφοι Καριώτη ΟΕ
«Στο πλαίσιο της υιοθέτησης νέων τάσεων και εξελίξεων η εταιρία του Τάσου Κωνσταντίνου “Sound Attack” από την Κόρινθο επένδυσε στα «εργαλεία» της GLP Impression K2 90, ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα και αξιόπιστα φωτιστικά σώματα στο εμπόριο αυτή την εποχή. Στον εξοπλισμό του διαθέτει πλέον 12 κεφάλες Impression K2 90 ενώ επωφελήθηκε και της προσφοράς της εταιρίας μας με μία κονσόλα Creation 2048 της GLP που έλαβε ως δώρο για την αγορά του πακέτου. Επεκτείνοντας δυναμικά τις δραστηριότητες της η εταιρία του Τάσου Κωνσταντίνου είχε επενδύσει μεγάλα ποσά σε εξοπλισμό τα τελευταία 3 χρόνια, επιδιώκοντας σε συνεχόμενη βάση την επέκταση της καθώς και την βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών της με την αγορά προϊόντων και στελέχωση ανθρώπινου δυναμικού. Διαθέτει έκτος των άλλων αρκετές ρομποτικές κεφάλες Spot 575 της GLP και έχει την δυνατότητα να υποστηρίξει μεγάλα event, συναυλίες μεγάλου format, με αξιόπιστο εξοπλισμό ήχου – φωτισμού – support, διαθέτοντας παράλληλα έμπειρο τεχνικό προσωπικό. Όπως είναι γνωστό οι κεφάλες Impression της GLP είναι τα φώτα που συναντάμε πλέον στα σημαντικότερα project ανά τον κόσμο, είναι η εταιρία που καθόρισε τα standard για όλα τα LED wash lights διότι επιτυγχάνουν δυνατά διαυγή χρώματα, έχουν ασήμαντο όγκο, χαμηλή κατανάλωση και μεγάλη αξιοπιστία. Ευχόμαστε στην εταιρία του κ. Κωνσταντίνου “καλές δουλείες” και “γρήγορη απόσβεση” κάτι που πιστεύουμε ακράδαντα ότι είναι το πιο σημαντικό στοιχείο στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε. Με εκτίμηση - ΑΦΟΙ ΚΑΡΙΩΤΗ Ο.Ε.».

Περισσότερες πληροφορίες για την εταιρία “Sound Attack” μπορείτε να βρείτε εδώ:
Sound Attack  - Τάσος Κωνσταντίνου
Κολοκοτρώνη 86, Κόρινθος
τηλ. 2741072646 – 6944797947
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Rate this item
(5 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση