Διαφήμιση
Σάββατο, 12 Μάρτιος 2011 22:59

Κεφαλή ‘τσέπης’ της Chauvet σε προσφορά

Πρόκειται για μια πραγματικά μικρή, αλλά αντιστρόφως ανάλογα φωτεινή – για το μέγεθός της – κεφαλή. Η κεφαλή χρησιμοποιεί ως φωτεινή πηγή ένα 13W (900mA x4) RGBW LED με διάρκεια ζωής που ξεπερνά τις 50.000ώρες. Κυριολεκτικά πρόκειται για κεφαλή ‘τσέπης’ έχοντας διαστάσεις 173mm x 173mm x 249mm, ενώ το βάρος της δεν ξεπερνά τα 4 κιλά (3,8 για την ακρίβεια).
Στα επιμέρους χαρακτηριστικά της, σημειώστε τα εξής: H κεφαλή υποστηρίζει Pan: 540° και tilt: 270°, RGBW color mixing, ενώ όσον αφορά τον τροχό με τα gobos αυτός φιλοξενεί συνολικά 9 gobos + open. Υποστηρίζει επίσης μεταβλητό electronic strobe και dimmer (0 – 100%) και Beam angle 13 μοιρών. Τέλος, ενσωματώνει movement macros μέσω DMX, καθώς και automated προγράμματα μέσω master/slave ή DMX, καθώς και προγράμματα λειτουργίας που ενεργοποιούνται μέσω του μουσικού προγράμματος (χάρη στο μικρόφωνο που ενσωματώνει).

Η MiN Spot RGBW της Chauvet είναι ιδανική για μικρά club και DJ’s έχοντας ως ατού την προσιτή της τιμή και αρκετές για το μέγεθός της, δυνατότητες. Η εν λόγω κεφαλή διατίθεται τις προσεχείς 15 ημέρες σε προσφορά από την εταιρία Βενέδικτος Στόλλας, στην τιμή των 300 ευρώ... Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στον κ. Νίκο Ζαννίδη υπεύθυνο του τμήματος H.A.L.T. (Hyper Audio Lights Technologies) της Βενέδικτος Στόλλας...

Επαφή
Β. Στόλλας (H.A.L.T.)
τηλ. 2610 435400
www.stollas.gr

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση