Διαφήμιση
Τετάρτη, 19 Ιανουάριος 2011 16:23

Νέο αναβαθμισμένο software από την ETC

Η μεγαλύτερη αναβάθμιση που φέρνει το νέο software όσον αφορά τις  Eos και Ion, έχει να κάνει με το Virtual Media Server (αρκετά συχνά αναφέρεται ως "pixel bit mapping") το οποίο επιτρέπει τη δημιουργία ενός δικτύου φωτιστικών σωμάτων που μπορεί να διαχειριστεί στατικές και animated εικόνες και αντίστοιχο περιεχόμενο, προσφέροντας πολλά και διαφορετικά εργαλεία δημιουργικής διαχείρισης.
Οπως και με τους media server, οι εικόνες μπορούν να δημιουργηθούν ή να εισαχθούν από το χρήστη.
Ενα δεύτερο download αρχείο και συγκεκριμένα το «Eos Family Pixel Mapping Installer» επιτρέπει στο χρήστη να προσθέσει media content στην κονσόλα, προκειμένου να το χρησιμοποιήσει με τον Virtual Media Server.
Αλλη μια χρήσιμη λειτουργία και για τις 3 κονσόλες της οικογένειας Eos ονομάζεται 'shielded submasters' και σας επιτρέπει να ‘θωρακίσετε’ το επιθυμητό submaster κατ’ επιλογή. Οταν λοιπόν ένα sumaster είναι ‘shielded’ οι παράμετροι που δρομολογούνται σε αυτό εξαιρούνται από κάθε άλλο live control εκτός αυτού. Κοινώς ο χρήστης δεν μπορεί να κάνει played back σε cues και κυρίως δεν μπορεί να έχει τον έλεγχο των επιμέρους παραμέτρων του καναλιού manually. Αλλη μια ενδιαφέρουσα παράμετρος είναι ότι με το νέο software μπορείτε να διαχειριστείτε όχι μόνο τις στάνταρ και ‘συμβατικές’ LED υλοποιήσεις, αλλά και πιο σύνθετες RGBA ή RGBW μονάδες. Επίσης μπορείτε να εισάγεται αρχεία ASCII από την Congo, ενώ έχετε διαθέσιμες και εκτεταμένη γκάμα από χρήσιμες λειτουργίες για τις οποίες μπορείτε να ενημερωθείτε αναλυτικά είτε μέσω του site της ETC ή να επικοινωνήσετε απευθείας με τον αντιπρόσωπο (Lights International).
Επίσης μπορείτε να βρείτε και τρία ενδιαφέροντας video από το νέο software (v1.9.5) της ETC ΕΔΩ...
Ωστόσο το νέο software μπορείτε να το κατεβάσετε και εδώ: www.etcconnect.com/downloads.aspx

Επαφή
Lights International
τηλ. 210-9938450
www.lightsinternational.gr
www.etcconnect.com

Rate this item
(3 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση