Διαφήμιση
Πέμπτη, 18 Νοέμβριος 2010 11:35

Τα ‘φώτα’ της Anolis στο BMW Ball

Από την εταιρία Φ. Νάκας ενημερωθήκαμε με το ακόλουθο δελτίο τύπου για το φωτισμό του Bruce Lynton BMW Ball για ένα φιλανθρωπικό γκαλά που έγινε στην περιοχή Surfers Paradise στο Gold Coast της Αυστραλίας.

Δελτίο Τύπου – Φ. Νάκας
«Τα φωτιστικά ArcPad Xtreme,της Αnolis,απέδειξαν την δεινή τους ισχύ, ένταση και ικανότητα φωτισµού σε µεγάλα κτίρια και επιφάνειες στο Bruce Lynton BMW ένα φιλανθρωπικό γκαλά που έγινε στην περιοχή Surfers Paradise στην Gold Coast της Αυστραλίας. Το υψηλού κύρους ετήσιο γεγονός αυτό έγινε με μοναδικό  σκοπό την συγκέντρωση χρημάτων και έλαβε χώρα στο RACV Royal Pines Resort. Για να προστεθεί µια πινελιά µαγείας και ενθουσιασµού προς τους προσερχόµενους  αποφασίσθηκε να φωτιστεί όλο το 21 ορόφων κτίριο εξωτερικά του οποίου η εξωτερική όψη είναι τριγωνικού σχήματος έτσι ώστε αυτό να γίνει ορατό από μεγάλες αποστάσεις γύρω του. Για την εφαρμογή αυτή επιλέχτηκαν ArcPad Xtreme τα οποία αποτελούν την πιο ισχυρή λύση και για τον λόγο αυτό προδιαγράφηκαν για αυτό το σκοπό,απο την εταιρεία,ULA Group. Χρειάσθηκαν µόνο δυο ArcPad Xtreme για καθε πλευρά του κτιρίου και το αποτέλεσµα ήταν πραγµατικά εντυπωσιακό. Οι µονάδες είχαν τοποθετηθεί στο έδαφος, σε απόσταση 20 και 30 µέτρων από το κτίριο οδηγήθηκαν µε ασύρµατο Dmx µέσω μιας κονσόλας Εcu. H δημιουργία αργών χρωματικών εναλλαγών πάνω στην επιφάνεια του κτιρίου έδωσε στους 1000 και πλέον καλεσμένους στο event την δυνατότητα να απολαύσουν ένα θέαµα μοναδικό.
Το ArcPad Xtreme, έχει 188 RGBW- Κ2 Leds, και η φωτιστική έξοδός του είναι εντυπωσιακά ισχυρή. Εχει τελείως αθόρυβη λειτουργία, (ιδανικό για εγκαταστάσεις όπου ο θόρυβος είναι θέµα),και η διαβάθµιση στεγανότητας ΙΡ-67 το κάνει ιδεώδες για χρήσεις εξωτερικών χώρων, µόνιµες ή και προσωρινές. Ο µοναδικός συνδιασµός των 188 RGBW- Κ2 Leds, παράγει πλούσια σειρά χρωµατικών αποχρώσεων, συµπεριµßανοµένης και της ‘σωστής’ λευκής (απόχρωσης), που σπάνια βρίσκει κανείς σε ανταγωνιστικά προϊόντα. Η φωτιστική έξοδος του είναι οµοιογενής και παράγει µια εξαιρετικά οµαλή ποιότητα φωτός χωρίς το φαινόµενο pixelation, όπως και όλα τα άλλα προϊόντα  της Αnolis.
Περισσότερες λεπτομέρειες για τα Anolis που αποτελεί ουσιαστικά τη θυγατρική εταιρία της Robe, με εξειδίκευση στον αρχιτεκτονικό φωτισμό.

Επαφή
Φ. Νάκας
τηλ: 210 6686000
www.nakas.gr

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση