Διαφήμιση
Δευτέρα, 13 Σεπτέμβριος 2010 09:14

"Sharpy" project από την Clay Paky

Το ‘μικρό’ Sharpy αποτελεί μια κινούμενη κεφαλή με φωτεινή πηγή ισχύος 170W που έχει ως ατού της την ευελιξία και κυρίως τη φωτεινότητα, καθώς, σύμφωνα με την εταιρία η φωτεινότητα του Sharpy παραπέμπει στη φωτεινότητα λαμπτήρων 9λάσιας ισχύος. Η δε φωτεινή του δέσμη είναι τόσο συγκεντρωμένη και ισχυρή που παραπέμπει αρκετά σε laser δέσμη.
Το μεγάλο ‘μυστικό’ του είναι η νέα Philips Platinum lamp με την προσθήκη ενσωματωμένου ανακλαστήρα, καθώς και το γεγονός ότι η φωτεινή δέσμη επικεντρώνεται σε μια ιδιαίτερα περιορισμένης έκτασης επιφάνεια ελάχιστων τετραγωνικών εκατοστών. Η κεφαλή υποστηρίζει 14 διαφορετικά χρώματα χάρη στα ultra-pure διχρωϊκά φίλτρα που ενσωματώνει και διαθέτει 19 gobos στον ίδιο τροχό.
Τέλος, στην πρώτη γραμμή των πλεονεκτημάτων της περνάει το σχήμα και το βάρος του Sharpy, καθώς δεν ξεπερνάει το μισό μέτρο και ζυγίζει λιγότερο από 10 κιλά, ενώ είναι προσηλωμένο και στη γενικότερη ‘πράσινη λογική’ καταναλώνοντας την ελάχιστη δυνατή ισχύ. Περισσότερα γι’ αυτό θα σας πουν στην Omikron Pro Lighting.

Επαφή
Omikron Pro Lighting
www.omikronpro.gr
www.claypaky.it 
Rate this item
(0 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση