Διαφήμιση
Πέμπτη, 09 Σεπτέμβριος 2010 02:19

7 νέα Robe στην Plasa

Οπως όλα τα προϊόντα της Robe, έτσι και οι δυο νέες κεφαλές της, το ROBIN 600 και το 300 LED έχουν σχεδιαστεί για να αντεπεξέλθουν σε όλες τις δυνατές επαγγελματικές καταπονήσεις, είτε χρησιμοποιηθούν για μόνιμες εγκαταστάσεις, είτε για touring εφαρμογές. Στα χαρακτηριστικά τους, η slim σχεδιαστική τους γραμμή, ο νέος ‘ήσυχος’ μηχανισμός τους και η εξαιρετικά χαμηλή κατανάλωσή τους. Ας τα δούμε αναλυτικά.

ROBIN LEDWash 600
Πρόκειται για μια super-slim υλοποίηση που ενσωματώνει 37 x 10 Watt RGBW multichip LEDs που ελέγχονται ανεξάρτητα και είναι διαβαθμισμένα σε 3 ομοαξονικούς δακτύλιους, γεγονός που αποτελεί και πατέντα της Robe, με το ROBIN LEDWash 600 να αποτελεί μια 'multi-purpose' υλοποίηση. Τα 10W RGBW multichips αναλαμβάνουν να υλοποιήσουν ένα πραγματικό array αληθινών χρωμάτων απαλλαγμένων από pixelation', ενώ τα εν λόγω 4 σε 1 multichip υποστηρίζουν τη δημιουργία πραγματικού λευκού, όπως και όλο το φάσμα διαφορετικής θερμοκρασία λευκών. Υποστηρίζεται επίσης μηχανικό zoom 15 - 45 μοιρών.

ROBIN LEDWash 300
Το 300 διαθέτει ιδιαίτερα compact διαστάσεις και χαμηλό βάρος (μόλις 10 κιλά) και σύμφωνα με τη Robe είναι ιδανικό για μικρές και μεσαίου βεληνεκούς εφαρμογές φωτισμού, είτε πρόκειται για μόνιμες εγκαταστάσεις, είτε για Live.
Το LEDWash 300 ενσωματώνει 108 μονά RGB LED 3 Watt έκαστο και μοτοριζέ zoom από 12 έως 40 μοίρες για μέγιστη ευελιξία. Η διάρκεια ζωής των LED ανέρχεται στις 50.000 ώρες, ενώ όλα τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά είναι σχεδόν κοινά με αυτά του μεγαλύτερου αδελφού του, του LEDWash 600. Αμφότερα, (ROBIN 300 & 600 LEDWashe) ενσωματώνουν μια LED οθόνη αφής με πλήρες backup μπαταρίας, κάτι που σημαίνει ότι ο χρήστης μπορεί να σετάρει την κεφαλή χωρίς να χρειαστεί να την συνδέσει στο δίκτυο. Επίσης, και οι δυο κεφαλές διαθέτουν θερμικούς αισθητήρες, ενώ είναι συμβατές με όλα τα διαθέσιμα πρωτόκολλα ελέγχου όπως τα DMX512, ArtNet, RDM, MANet, MA2 Net κλπ όπως άλλωστε συμβαίνει και με όλα τα υπόλοιπα προϊόντα της σειράς ROBIN. Περισσότερα θα σας πουν στην εταιρία Φ. Νάκας

Επαφή
Φ. Νάκας
www.nakas.gr, www.robe.cz

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση