Διαφήμιση
Πέμπτη, 26 Αύγουστος 2010 19:28

2 grandMA2 στο iTunes Festival

Στο συγκεκριμένο φεστιβάλ εμφανίστηκαν περισσότεροι από 60 καλλιτέχνες σε 31 βραδιές, ενώ όλα τα Live ηχογραφήθηκαν και είναι διαθέσιμα από το iTunes.
Στο line-up του φεσιβάλ περιλαμβάνονται μπάντες και καλλιτέχνες όπως οι Scissor Sisters, Faithless, Ozzy Osbourne, Biffy Clyro, Paloma Faith και Rolando Villazon μεταξύ άλλων, ενώ τόσο όσον αφορά το φωτιστικό αλλά και το οπτικό κομμάτι, κάθε βράδυ το show ήταν διαφορετικό γεγονός που σημαίνει ότι η δουλειά που έγινε ήταν πραγματικά δύσκολη και σοβαρή. Ο Trenell, της M Squared Designs που ήταν υπεύθυνος σχεδιασμού εικόνας για όλο το φεστιβάλ, επέλεξε δυο grandMA2 προκειμένου να καλύψει τις απαιτήσεις του σε φωτισμό και εικόνα, καθώς η δεύτερη grandMA2 ‘έτρεξε’ και μίξαρε οπτικό υλικό από δυο media servers, αλλά και ‘ζωντανό’ συναυλιακό περιεχόμενο.
Οσον αφορά τις οθόνες προβολείς, αυτές ήταν δυο πλευρικές Barco I Lite 6mm IMAG screens. Το σύστημα όλο έτρεξε μέσω ενός συνδυασμού διαφορετικών δικτυακών προτοκόλων όπως τα Art-Net, HippoNet και MA-Net2. Άλλη μια grandMA2 light χρησιμοποιήθηκε για την προετοιμασία κάθε show από τους φωτιστές των συγκροτημάτων προκειμένου να προγραμματίσουν εκ των προτέρων το show τους.
Περισσότερες πληροφορίες για τη νέα grandMA2 θα σας δώσουν στο Bon Studio…

Bon Studio
www.bonstudio.gr, www.malighting.com

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση