Διαφήμιση
Πέμπτη, 20 Μάιος 2010 09:22

Κυριαρχία GLP στο rider των Westlife

Ο designer του concept Baz Halpin και ο συναυλιακός παραγωγός William Baker δημιούργησαν ένα νέο, ιδιαίτερα σοφιστικέ show για τη νέα περιοδεία των Westlife, με τίτλο «Where We Are». Στο συγκεκριμένο rider φιλοξενούνται συνολικά 80 κινητές κεφαλές LED Impression της GLP που έχουν τοποθετηθεί στις σκάλες που υπάρχουν πάνω από τις video οθόνες screens, προκειμένου να αναδείξουν το ύψος του  backdrop που βρίσκεται στην πλάτη της σκηνής. Οπως ανέφερε ο designer Baz Halpin, οι συγκεκριμένες LED κεφαλές τον είχαν εντυπωσιάσει στην περιοδεία της Alicia Keys (Freedom Tour) την οποία είχε επίσης επιμεληθεί φωτιστικά.
Αντίστοιχα κολακευτικά λόγια για τα Impression της GLP είχε και ο touring LD, Dave Lee ο οποίος συνδύασε τα Impression με τις κινούμενες κεφαλές της Vari Lite (VL3000) και της Martin (Mac 2K). Η rental εταιρία που προμηθεύει το φωτιστικό εξοπλισμό της περιοδείας είναι η Bandit Lites. Σημειωτέον ότι η εν λόγω παραγωγή θα κλιμακώνεται ανάλογα με τις εκάστοτε ανάγκες του κάθε venue, αφού οι Westlife πρόκειται να παίξουν και στο χωρητικότητας 80.000 θεατών στάδιο Croke Park, στην πατρίδα τους την Ιρλανδία.
Περισσότερες πληροφορίες για τα Impression και τα υπόλοιπα GLP θα σας δώσουν από την εταιρία Kariotis Audio & Lighting που αντιπροσωπεύει τα προϊόντα της Γερμανικής GLP στη χώρα μας.

Επαφή
Kariotis Audio & Lighting
www.kariotis.gr

Rate this item
(3 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση