Διαφήμιση
Δευτέρα, 22 Φεβρουάριος 2010 13:37

Το web site της Omikron Pro Lighting

Από την Omikron Pro Lighting λάβαμε την ακόλουθη ενημέρωση σχετικά με το νέο δικτυακό τόπο της εταιρίας (www.omikronpro.gr) που ήδη βρίσκεται σε λειτουργία.

Δελτίο Τύπου

«Το νέο αυτό website, αποτελώντας πολύ σημαντικό μέσο επικοινωνίας προσφέρει πλήθος πληροφοριών για την ίδια την εταιρεία, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της. Εγκαινιάζουμε επίσης την τακτική επικοινωνία μαζί σας, μέσω του σχετικού News Letter. Η Omikron Pro Lighting είναι η εταιρία που εξειδικεύεται σε λύσεις
επαγγελματικού φωτισμού. Συνεργαζόμενη με τις κορυφαίες κατασκευάστριες εταιρίες του χώρου προσφέρει προϊόντα και ολοκληρωμένες υπηρεσίες έχοντας εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό με τεχνογνωσία αλλά και επίγνωση των αναγκών της αγοράς.

ΙΣΤΟΡΙΑ

Το 2003 η OMIKRON CONTROL πήρε την απόφαση να δημιουργήσει ένα εξειδικευμένο τμήμα επαγγελματικού φωτισμού παράλληλα με όλες τις άλλες επαγγελματικές τις δραστηριότητες. Σε λιγότερο από δύο χρόνια το τμήμα φωτισμού δημιούργησε ένα μεγάλο πορτοφόλιο με τις σοβαρότερες εταιρίες του χώρου όπως CLAY PAKY, PROLYTE, AVOLITES, ATC και
LEADERLIGHT. Σε συνέχεια αυτής της επιτυχίας και θέλοντας να εξειδικεύσουμε πιο πολύ τις παρεχόμενες υπηρεσίες καθώς και να δημιουργήσουμε την ευελιξία που απαιτεί η αγορά του επαγγελματικού φωτισμού δημιουργήθηκε η OMIKRON PRO LIGHTING ΕΠΕ»

Omikron Pro Lighting
www.omikronpro.gr
Rate this item
(2 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση