Διαφήμιση
Πέμπτη, 17 Δεκέμβριος 2009 15:54

Colorado 1 από τη Chauvet

Από την εταιρία Βενέδικτος Στόλλας λάβαμε το ακόλουθο δελτίο τύπου για το νέο LED προβολέα, Colorado 1 της Chauvet.

Δελτίο Τύπου

«Με ιδιαίτερα αποδοτικούς και εύχρηστους προβολείς LED, συνεχίζει και μεγαλώνει την γκάμα προϊόντων της η Chauvet. Ιδιαίτερα η σειρά που ονόμασε Colorado, περιλαμβάνει προβολείς LED που μπορούν να χρησιμοποιηθούν είτε σε εσωτερικό είτε σε εξωτερικό χώρο με πολλά ξεχωριστά χαρακτηριστικά, ώστε να μπορούν να προσαρμοστούν στην ανάγκες της κάθε εφαρμογής.
Το Colorado 1, η βάση της συγκεκριμένης σειράς προϊόντων, είναι ένα φωτιστικό από χυτό αλουμίνιο, με 36 leds του ενός watt. Διαθέτει κόκκινα, πράσινα και μπλε leds (RGB), έτσι ώστε να μπορεί να παράγει οποιαδήποτε απόχρωση χρώματος. Ο έλεγχος του φωτιστικού πραγματοποιείται μέσω πρωτοκόλλου DMX 512, με 3,4 ή 9 κανάλια λειτουργίας ή αυτόνομα, χρησιμοποιώντας την ενσωματωμένη οθόνη ελέγχου. Οι ρυθμίσεις που γίνονται μέσω της οθόνης του, προστατεύονται με κωδικό. Η δέσμη του προβολέα είναι 15 μοίρες και προαιρετικά δέχεται φακό 30 μοιρών, όπως και φίλτρο διόρθωσης, μέχρι 4 mm. Διαθέτει δύο μπράτσα στήριξης, ώστε να μπορεί να τοποθετηθεί και επιδαπέδια. Όλα τα ενσωματωμένα καλώδια σήματος και ρεύματος που περιλαμβάνει συναντούν τις προδιαγραφές προστασίας IP65 του ίδιου του προβολέα. Όταν μάλιστα τοποθετούνται παραπάνω από μία μονάδες, η τροφοδοσία του ρεύματος μπορεί να γίνει αλυσιδωτά από τον ένα προβολέα στον άλλο, με όριο τους 20.
Η ευχρηστία και η απόδοση του Colorado 1, το καθιστούν ένα πολλαπλό εργαλείο για οποιοδήποτε εφαρμογή, σε κλειστό ή ανοιχτό χώρο. Μπορεί εύκολα να αντικαταστήσει συμβατικούς προβολείς, προσφέροντας όλα τα πλεονεκτήματα της πηγής led έναντι του συμβατικού λαμπτήρα, σε ένα ανθεκτικό σώμα που μπορεί να ανταπεξέλθει και σε δύσκολες καιρικές συνθήκες».

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΗΚΑ COLORADO 1
15° optics
Beam angle: 13°
Field angle: 27°
Lux: 2,965.63 @ 2 m
30° optics
Beam angle: 28°
Field angle: 54°
Lux: 694.02 @ 2 m
Light source: 36 1 W (12 x 350 mA red, 12 x 350 mA green, 12 x 350 mA blue) LEDs, 50,000 hrs
Weight: 4.3 kg
Size: 200 x 243 x 244 mm
Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στην εταιρία Βενέδικτος Στόλλας

Επαφή
Βενέδικτος Στόλλας, www.stollas.com, http://www.chauvetlighting.com/colorado-1.html
Rate this item
(0 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση