Διαφήμιση
Τρίτη, 15 Δεκέμβριος 2009 12:13

Πουλήθηκε η Procon

Φαίνεται πως βρισκόμαστε σε περίοδο εξαγορών, ανακατατάξεων, απορροφήσεων και μεγάλων αλλαγών. Ετσι λοιπόν χθες ανακοινώθηκε η απόκτηση της γνωστής μας Procon από την Production Resource Group (PRG).

Η PRG και η Procon θα συνεχίζουν να υποστηρίζουν τις ανάγκες των πελατών τους ως ανεξάρτητες εταιρίας για μερικές ακόμα ημέρες, αφού από την 1/1/2010 η Procon θα δραστηριοποιείται κι αυτή κάτω από την επωνυμία Production Resource Group (PRG). Ωστόσο, Cinegate, η εταιρία που ανήκει στην Procon και έχει ως αντικείμενο τους φωτισμούς ταινιών και τα πολυκάμερα συστήματα, θα συνεχίσει να λειτουργεί και να προσφέρει τις rental υπηρεσίες της με το ήδη υπάρχων όνομά της.
Σκοπός της PRG μέσα από τη συγκεκριμένη εξαγορά είναι να γίνει μια πραγματικά παγκόσμια εταιρία προσθέτοντας στο ήδη διευρυμένο και πρωτοκλασάτο πελατολόγο της και αυτό της Procon που μόνο ευκαταφρόνητο δεν είναι, αφού περιλαμβάνει μια σειρά από επιτυχημένες end to end εγκαταστάσεις και εφαρμογές σε Ολυμπιακούς Αγώνες, Φεστιβάλ τραγουδιών (όπως της Eurovision) κλπ...
Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο δικτυακό τόπο της RPG.

Επαφή
RPG www.prg.com
Rate this item
(0 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση