Διαφήμιση
Δευτέρα, 07 Δεκέμβριος 2009 12:17

Ανάρπαστο το "φώς του λαού" της GLP

Το Volkslicht της GLP, σημαίνει στα Γερμανικά «φώς του λαού» και όπως μας εξήγησε ο υπεύθυνος πωλήσεων της GLP στο πρόσφατο σεμινάριο της Kariotis Audio & Lighting, στην GLP αποφάσισαν να του δώσουν ένα Γερμανικό όνομα και αναμφίβολα η επιλογή τους είναι απόλυτα επιτυχημένη και εμπνευσμένη από… τη Volkswagen. Αν οι πρώτοι λοιπόν έβγαλαν το αυτοκίνητο του λαού, οι άνθρωποι της GLP έβγαλαν μόλις πρόσφατα στην παραγωγή το «φώς του λαού» το οποίο ονόμασαν έτσι απλά Volkslicht και απευθύνεται σε όσους ήθελαν πάντα να αποκτήσουν ένα Impression, αλλά δεν είχαν το απαιτούμενο budget. Πλέον μπορούν, καθώς το Volkslicht είναι η νέα κινούμενη κεφαλή LED της GLP που προσφέρει σχεδόν ότι και τα Impression, αλλά σε σαφώς πιο προσιτή τιμή (διατίθεται περίπου στο 1/3 της τιμής του κλασικού Impression και θα μπορούσαμε να το χαρακτηρίσουμε ως το 'Impression του λαού').
Το Volkslicht χρησιμοποιεί 60 Luxeon Rebel High Power LEDs, με διάρκεια ζωής 50.000 ωρών. Παράγεται σε δυο εκδόσεις, RGB Model (21 Green LEDs, 21 blue LEDs, 18 Red LEDs) και White Model (42 cold white LEDs & 18 warm white LED που επιτυγχάνουν την επιθυμητή ρύθμιση της θερμοκρασίας χρώματος).
Διαθέτει επίσης Strobe – Effect με μεταβλητή ταχύτητα μεταξύ 1 – 10 flashes ανα δευτερόλεπτο, Random – Strobe, Pulse Effects και Continuous Dimmer 0 – 100%. Το βάρος του νέου Volkslicht δεν ξεπερνά τα 8 κιλά, ενώ οι εξωτερικές του διαστάσεις είναι ιδιαίτερα μαζεμένες (WxLxH 270 x 285 x 355mm).
Όπως μας ενημερώνει η GLP, το Volkslicht γίνεται ανάρπαστο λόγω τιμής και φωτεινότητας, ενώ κάτι ανάλογο αναμένεται να συμβεί και στα μέρη μας, καθώς το νέο Volkslight επιτυγχάνει έναν πραγματικά αχτύπητο λόγο τιμής προς απόδοση. Περισσότερα για τιμές, διαθεσιμότητες και τεχνικά χαρακτηριστικά απευθυνθείτε στον αντιπρόσωπο (Kariotis Audio & Lighting).

Επαφή
Kariotis Audio & Lighting, www.kariotis.gr, www.glp.de
Rate this item
(0 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση