Διαφήμιση
Δευτέρα, 27 Ιούλιος 2009 13:18

360° stage από τη Stageco για τους U2

Ως γνωστόν η Βελγική εταιρία Stageco αποτελεί μια από τις πιο εξειδικευμένες εταιρίες στον πλανήτη, στην υλοποίηση stages για ειδικές αποστολές, υψηλές αντοχές και μεγάλα ονόματα. Η σκηνή που έχει κατασκευαστεί ειδικά για την περιοδεία των υποστηρίζει 170 τόνους εξοπλισμού που περιλαμβάνει τις γιγάντιες οθόνες της Barco, αλλά και το φωτιστικό και ηχητικό σύστημα των U2. Εξίσου σημαντικό είναι ότι η σκηνή πατάει σε 4 πόδια που δημιουργούν ισάριθμες αψίδες, μέσα από τις οποίες όλοι οι fans των U2 έχουν απεριόριστη θέα στη σκηνή και το αγαπημένο τους γκρούπ.
Πρόκειται για μια από τις μεγαλύτερες σκηνές που έχουν ποτέ κατασκευαστεί και περιοδεύσει στα στάδια όλου του κόσμου.
Το κεντρικό σημείο της σκηνής που είναι και το υψηλότερο φτάνει σε ύψος τα 28 μέτρα. Η σκηνή ζυγίζει από μόνη της 220 τόννους δίχως να συμπεριλαμβάνεται σ’ αυτό το βάρος και το επιμέρους support σύστημα που ζυγίζει ακόμα 90 τόννους.

Το πιο αξιοσημείωτο είναι ότι η Stageco έχει κατασκευάσει 3 ίδιες σκηνές για τις ανάγκες της περιοδείας των U2, ώστε την ίδια στιγμή που η μπάντα παίζει Live σ’ ένα venue, στο επόμενο venue να στήνεται (ή να είναι ήδη στημένη) η εξέδρα που θα τους φιλοξενήσει…

Επαφή
Stageco, www.stageco.com
Rate this item
(0 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση