Διαφήμιση
Τρίτη, 09 Ιούνιος 2009 12:30

Οι "Killers" με grandMA

Ηδη οι Killers έχουν ολοκληρώσει το μεγαλύτερο σκέλος της περιοδείας τους (έχουν τελειώσει με ΗΠΑ και Ηνωμένο Βασίλειο και τώρα εμφανίζονται σε ευρωπαικά φεστιβάλ) και φυσικά η grand MA έχει αποδείξει ήδη τις δυνατότητές της στον Steven Douglas, υπεύθυνο φωτιστικού σχεδιασμού και χειριστή, των Killers, ο οποίος χρησιμοποίησε για πρώτη φορά τις φωτιστικές κονσόλες της MA Lighting.
Συγκεκριμένα, χρησιμοποιεί δυο grandMA full size (η δεύτερη ως back up), καθώς και 4 MA NSPs που λειτουργούν over Ethernet, ελέγχοντας 9 real DMX universes και 111 virtual universes που αφορούν το περιεχόμενο του video. Το τελευταίο (όλα τα αρχεία εικόνας δηλαδή) είναι αποθηκευμένα σε 3 Vixen media servers και ‘τρέχουν’ μέσω του Arkaos, το οποίο ‘τριγκάρεται’ επίσης μέσω της grandMA.
Οπως δήλωσε ο Douglas είχε μια μόνο ημέρα κατάρτισης σχετικά με την κονσόλα στη Νέα Υόρκη, πριν μεταβεί κατευθείαν στις πρόβες που γίνονταν με το συγκρότημα, κάτι που δεν του προκάλεσε καμία ανησυχία, αφού εντρύφησε αμέσως στα χειρισμό και τη λειτουργία της κονσόλας, κάτι που ολοκληρώθηκε στις πρόβες. Η κονσόλα ελέγχει 57 κινούμενες κεφαλές τvn Vari* Lite και Martin, ενώ εκ του συνεργείς άποψη για το φωτιστικό αποτέλεσμα του Steven Douglas θα έχουμε όταν θα παραβρεθούμε στη συναυλία των Killers στη χώρα μας, που εμφανίζονται ως headliners στα πλαίσια του Rockwave festival της Μαλακάσας...

Επαφή
Bon Studio, www.bonstudio.gr, www.malighting.com
Rate this item
(0 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση