Διαφήμιση
Τετάρτη, 11 Φεβρουάριος 2009 12:17

Η Clay Paky στους AC/DC

Η «Black Ice World Tour» των AC/DC που αναμένεται και στα μέρη μας τέλη Μαίου, είναι αναμφίβολα η πιο hot παγκόσμια περιοδεία της φετινής χρονιάς. Σε άλλο σημείο του alive.gr αναφέρουμε αναλυτικά τον ηχητικό εξοπλισμό που χρησιμοποιούν οι AC/DC. Εδώ δημοσιεύουμε το δελτίο τύπου που μας ήρθε από την Clay Paky, σύμφωνα με το οποίο, συνολικά 48 κινούμενες κεφαλές Alpha Beam 300, χρησιμοποιούνται στην περιοδεία των AC/DC.
Την επιμέλεια του φωτιστικού σχεδιασμού της περιοδείας την έχουν οι Patrick Woodroffe και Dave Hill, οι οποίοι έχουν τοποθετήσει και τα 48 Alpha Beam 300 σε διάφορα σημεία πάνω στο stage. Συγκεκριμένα, 12 έχουν τοποθετηθεί στο μπροστινό τμήμα της σκηνής, 12 βρίσκονται δίπλα στο backline και 24 στην upstage τράσα.
Ο διευθυντής φωτισμού Cosmo Wilson ανέφερε χαρακτηριστικά ότι στην αρχή επέλεξε 24 Alpha Beams, όμως εν συνεχεία άλλα τόσα, καθώς εντυπωσιάστηκε από τη φωτεινότητα, την ταχύτητά τους, τα gobos τους και το μικρό τους μέγεθος, ενώ πρόσθεσε ότι δύσκολα πιστεύει κανείς ότι τόσο υψηλό επίπεδο φωτεινότητα προέρχεται από ένα φωτιστικό σώμα με φωτεινή πηγή 300 μόλις Watt. Τέλος αφού αναφέρθηκε στην εξαιρετική τους αξιοπιστία ως τώρα, πρόσθεσε ότι στο μέλλον σκοπεύει να χρησιμοποιεί πιο συχνά τις συγκεκριμένες κεφαλές.

Επαφή
Omikron Control
τηλ. 211 300 9000
www.omikroncontrol.gr
www.claypaky.it
Rate this item
(0 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση