Διαφήμιση
Πέμπτη, 22 Ιανουάριος 2009 12:51

Οι Kings of Leon περιοδεύουν με Avolites

Ο Bale που συνεργάζεται τα τελευταία 5 χρόνια με τους Kings of Leon, δηλώνει πιστός στις κονσόλες της Avolites για περισσότερα από 15 χρόνια εκτιμώντας την ευελιξία και την αξιοπιστία τους.
Στη συγκεκριμένα περιοδεία συνεργάζεται με τον video director Phil Woodhead και τον live visuals director & προγραμματιστή και χειριστή του Catalyst, Phil Haynes. Αντιλαμβάνεστε λοιπόν ότι η εν λόγω arena tour των Kings of Leon περιλαμβάνει πολλή κινούμενη εικόνα ζωντανή και playback, άπειρα γραφικά και βεβαίως πολλά φώτα. Και οι τρείς χειριστές δουλεύουν στο show από το FoH προκειμένου να συνεργάζονται καλύτερα και να έχουν όσο το δυνατόν πιο άμεσο αποτέλεσμα στο show.

Το φωτιστικό rig περιλαμβάνει 10 τράσες, όλες κινούμενες πρός διαφορετικές κατευθύνσεις μέσω συστημάτων αυτοματισμού της Kinesys. Σε κάθε τράσα αναρτάται ένα cluster από VersaTUBE LED της Element Labs που οδηγούνται μέσω του Catalyst. Η εμπρόσθια τράσα έχει σχήμα V και φιλοξενεί μια οθόνη Barco MiTrix screen.
Οσον αφορά τα φωτιστικά σώματα, χρησιμοποιούνται 18 Martin Professional MAC 2 Wash, 20 MAC 700 Wash, 11 Atomic strobes, 23 4-lite Mole, 8 Omni photo-floods περιμετρικά του stage και 4 4.5K Big Lites. Για την αγγλική και ευρωπαϊκή περιοδεία του γκρούπ, όλος ο παραπάων εξοπλισμός προμηθεύεται από την Lite Alternative. Η περιοδεία των Kings of Leon που έχει ήδη ξεκινήσει, αναμένεται να ολοκληρωθεί το Σεπτέμβρη του 2009.

Επαφή
Omikron Control
www.omikroncontrol.gr
www.avolites.com
Rate this item
(0 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση