Διαφήμιση
Τρίτη, 22 Ιούλιος 2008 01:40

Η Coemar φωταγωγεί τα 42nd Street Studios

Τα Studios της 42ης λεωφόρου της Νέας Υόρκης περιλαμβάνουν έκταση 28.000 τμ στα οποία εκτός από γραφεία, στεγάζονται συνολικά και 14 rehearsal studios, απέκτησαν ένα νέο σύστημα αρχιτεκτονικού φωτισμού, το οποίο αντικατέστησε το συμβατικό σύστημα που είχε τοποθετηθεί λίγο πριν τους εορτασμούς του millennium πρίν από 8 περίπου χρόνια. Σύμφωνα με τους υπεύθυνους αρχιτεκτονικού σχεδιασμού αλλά και την ομάδα των light designers που συνεργάστηκε μαζί τους, επέλεξαν τα Coemar ParLite LED γιατί μεταξύ άλλων ήταν τα φωτεινότερα LED.

Επιπλέον, χάρη στο σύστημα ελέγχου είναι εφικτή η εικονική ψηφιοποίηση οποιασδήποτε εικόνας και προβολής κι έτσι οι σχεδιαστές έχουν υλοποιήσει περίπου 700 κινούμενες ζωγραφιές.
Με τη βοήθεια του Pharos (architectural control system) φτιάχτηκαν videos που αποθηκεύτηκαν στο Final Cut Pro και στέλνονται απευθείας για προβολή στο σύστημα του κτιρίου. Φυσικά οι προβολές γίνονται αυτοματοποιημένα και με πλήρη προγραμματισμό ή τυχαία σειρά. Το ημερήσιο show απενεργοποιείται στις 2 το πρωί κάθε μέρα, ενώ χάρη στην τεχνολογία pixel-mapping είναι εφικτή η προβολή διαφορετικού show κάθε βράδυ.

Επαφή
Bon Studio
www.bonstudio.gr, www.coemar.com
Rate this item
(0 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση