Διαφήμιση
Δευτέρα, 07 Ιούλιος 2008 04:19

28 Avolites στο φετινό Glastonbury Festival 2008

Πιο συγκεκριμένα, πάνω από 28 Avolites εγκαταστάθηκε στις επιμέρους σκηνές του φεστιβάλ, μαζί με 20 Avolites Art2000 dimmer racks. Πιο συγκεκριμένα, στο Jazz World το φωτιστικό σύστημα προμήθευσε η εταιρία DPL για δεύτερη συνεχή χρονιά και χρησιμοποιήθηκε μια Avo Diamond 4 Vision η οποία οδηγούσε 28 κινούμενα φωτιστικά σώματα των Robe και Martin, μαζί με άλλα φωτιστικά όπως PARs, ACLs και ETC Source Four profiles, καθώς και ChromaQ db4 LED battens, αλλά και μια ‘πλάτη’ 42τμ από ChromaQ ColorWeb LED και 6 Robe LED blinders πάνω από τα PA towers.

Στο Pyramid Stage ο φωτιστής της Amy Winehouse, Chris Bushell χρησιμοποίησε μια Diamond 4 Vision για την εμφάνιση της καλλιτέχνιδας, ενώ μια ίδια κονσόλα χρησιμοποίησε ο Chris Steel, lighting designer των Editors και των Verve (και σ’ αυτούς χρησιμοποίησε την ίδια κονσόλα). Ολος ο φωτιστικός εξοπλισμός για το Pyramid και τα άλλα Stages εγκαταστάθηκαν από τη Neg Earth.

Στο West Dance Stage, χρησιμοποιήθηκε ακόμα μια Diamond 4 Vision που χειρίσθηκε 18 Robe moving lights, Atomic strobes, PARs, 2-lites, i-Pix BB7 και BB4 LED wash lights.

Οσο για την Colour Sound, αυτή προμήθευσε Avo desks στο G Stage (Pearl Expert), στο Silent Disco ( Pearl Expert), στο Dance Village Lounge Bar (Pearl 2004), στο Continental Drifts stage (Pearl Expert), στο Baseline Circus/Shangri La tent (Diamond 4 Elite), καθώς και 5 Pearl Tiger που φρόντιζαν για τον έλεγχο του φωτισμού στα 18 Workers Beer Company bars που βρίσκονταν διάσπαρτα στο χώρο του φεστιβάλ.

Η εταιρία Fineline από το Bristol εγκατέστησε το φωτιστικό εξοπλισμό στους χώρους Theatre, Circus Big Top, Cabaret και Acoustic stages, που περιελάμβανε κονσόλες Pearl Expert και ART2000 48-way dimmers. Η Acoustic Tent lighting σχεδιάστηκε από τον Rob Sangwell ο οποίος χρησιμοποίησε μια D4.

Η εταιρία South West Audio προμήθευσε τον εξοπλισμό του John Peel Tent όπου χρησιμοποιήθηκε επίσης μια Avo Diamond 4 Elite που οδηγέ 24 Robe moving lights, καθώς και 72 κανάλια Avo dimming για φωτιστικά σώματα όπως PARs κλπ

Τέλος, στο Fields of Avalon, η GLS προμήθευσε και φέτος τον εξοπλισμό που περιελάμβανε μια Avo Diamond 4, ενώ η Siyan εγκατέστησε μια Pearl 2004 για το Leftfield stage.

Οσο για την ομάδα της Avolites που δούλεψε στο φετινό Glastonbury Festival 2008, αυτή αποτελούνταν από τους: Koy Neminathan, Lindsey Markham, Phil Blue, Isa Sapin, Nick Forro, Aziz Adilkhodjaev, Stephen Booker, Stephen Baird-Smith, Luke Kou και Greg Haynes.

Επαφή
Omikron Control
www.omikroncontrol.gr, www.avolites.org.uk
Rate this item
(0 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση