Διαφήμιση
Τρίτη, 24 Ιούνιος 2008 12:25

O Bon Jovi περιοδεύει με Martin Professional

To φωτιστικό σύστημα της Martin Professional που χρησιμοποιείται περιλαμβάνει τα LC Series LED panels και τα νέα MAC 2000 Wash XB moving head. Ο σχεδιασμός του συστήματος περιλαμβάνει ένα υδραυλικό LED floor/wall, που απαρτίζεται από 64 Martin LC Series που σημαίνει ότι 1140 LED panels έχουν τοποθετηθεί πίσω από το stage πάνω σε μια υδραυλική ράμπα. Ετσι ο Jon Bon Jovi μπορεί να περπατά πάνω σε αυτά όταν παίζουν το ρόλο του πατώματος της σκηνής, ενώ όταν ανυψώνονται κατά 90 μοίρες σε σχέση με το υπόλοιπο stage δημιουργούν έναν οπίσθιο τοίχο με LED στον οποίο προβάλλονται video και γραφικά.
Οι σχεδιαστές του φωτιστικού συστήματος τα επέλεξαν για την εύκολη τοποθέτηση και την ευελιξία τους, καθώς και για την υψηλή της φωτεινότητα και ευκρίνεια. Ο Justin Collie που σχεδίασε τη σκηνή και το φωτιστικό σύστημα γνώριζε τα LC panels της Martin αρκετά καλά, καθώς τα είχε χρησιμοποιήσει και στην περιοδεία των Beastie Boys.

Η περιοδεία “Lost Highway” tour αποτελεί μια από τις πρώτες περιοδείες για τα ολοκαίνουργια MAC 2000 Wash XB, τις νέες κινούμενες κεφαλές 1500 W της Martin με τη φωτεινότητα των 60.000 lumens. Οι νέες κεφαλές διαθέτουν αρκετά νέα χαρακτηριστικά όπως νέους ανεμιστήρες, οπτικό σύστημα και εφέ. Επίσης χρησιμοποιήθηκαν και το στρόμπο Atomic 3000 της Martin. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα φωτιστικά σώματα της Martin θα σας πούν στην εταιρία Πάνου που αντιπροσωπεύει τη Martin Professional στη χώρα μας.

Επαφή
Πάνου, www.panou.gr, www.martin.com
Rate this item
(0 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση